BALMAIN Overnight Repair Serum plaukus atkuriantis naktinis serumas, 30 ml.

109,95 €
Su PVM

Kiekis
favorite_outline
Išparduota

Prabangus serumas intensyviam plaukų atstatymui per naktį. Koncentruota formulė atkuria ir stiprina plaukus. Praturtintas natūraliais aliejais ir ekstraktais, serumas sumažina matomus plaukų pažeidimus ir apsaugo nuo skilinėjimo.

Vienas serumas - trys panaudojimo būdai:

  • Intensyvus vienos nakties plaukų atstatymas: įlašinkite 2-3 lašus eliksyro į delną ir švelniai paskirstykite per visą plauko ilgį. Palikite per naktį. Būtina uždengti pagalvę rankšluosčiu, kad apsaugoti ją. Ryte nuskalaukite eliksyro likučius ir išplaukite plaukus kaip įprasta.
  • Apsauga nuo pažeidimų šukuojant: paskirstykite 2-3 lašus eliksyro per visą plauko ilgį ir leiskite priemonei įsigerti. Eliksyras apsaugos plaukus nuo pažeidimų terminio apdorojimo metu ir nuo žalingo aplinkos poveikio. Formuokite plaukus kaip įprasta.
  • Naudojimas su kaukė: įlašinkite kelis Overnight Repair Serum lašus į naudojamą kaukę taip sustiprindami kaukės poveikį.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Prancūzija

Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Salvia Hispanica Seed Oil (Chia Seed Oil), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycine Soja Oil, Cocos Nucifera Oil, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol.

Intensyvus vienos nakties plaukų atstatymas: įlašinkite 2-3 lašus eliksyro į delną ir švelniai paskirstykite per visą plauko ilgį ir palikite per naktį. Būtina užkloti pagalvę rankšluosčiu, kad apsaugoti ją. Ryte nuskalaukite eliksyro likučius ir išplaukite plaukus kaip įprasta.

Apsauga nuo pažeidimų šukuojant: paskirstykite 2-3 lašus eliksyro per visą plauko ilgį ir leiskite priemonei įsigerti. Eliksyras apsaugos plaukus nuo pažeidimų terminio apdorojimo metu ir nuo žalingo aplinkos poveikio. Tuomet formuokite plaukus kaip įprasta.

Naudojimas su kaukė: Įlašinkite kelis Overnight Repair Serum lašus į naudojamą kaukę taip sustiprindami kaukės poveikį.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

BALMAIN Overnight Repair Serum plaukus atkuriantis naktinis serumas, 30 ml.

Palikti atsiliepimą

BALMAIN Overnight Repair...

109,95 €