• Perkamiausia

Kitoko OIL TREATMENT plaukų aliejus

9,50 €
Su PVM

Plaukų aliejus intensyviai maitina, glotnina ir stiprina plaukus.

Dydis
  • 10 ml.
  • 115 ml.
  • 290 ml.
Kiekis
favorite_outline

,,Oil Treatment'' plaukų aliejus pasižymi itin lengva, neapsunkinančia formule, kuri tinka visų tipų, net ir dažytiems plaukams. Atstato žvilgesį, elastingumą ir drėgmės balansą, atgaivina lūžinėjančius plaukus ir išsišakojusius galiukus. Sutrumpina plaukų džiovinimo laiką. Iškart susigeria ir nepalieka riebumo pojūčio.

Šis plaukų aliejus - tai lepinantis sviestmedžio ir argano aliejaus mišinys su vitaminais A ir E, ir natūraliu UV filtru. 

Kitoko™ pažangios plaukų terapijos priemonių sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, parafinų ar mineralinių aliejų, todėl jos yra itin švelnios jūsų plaukams ir odai.

K/OILTRT-10-SML

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Specifinė nuoroda

ean13
5060022195608

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Linalool.

Nedidelį kiekį priemonės tepkite ant drėgnų arba sausų plaukų. Iššukuokite ir formuokite, kaip įprasta.

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Kitoko OIL TREATMENT plaukų aliejus

Plaukų aliejus intensyviai maitina, glotnina ir stiprina plaukus.

Palikti atsiliepimą

Kitoko OIL TREATMENT plaukų...

9,50 €