veido odos prieziuros priemones

Simply When® VOLCANIC ASH valanti lakštinė veido kaukė

2,80 €
Su PVM

Veganiška, valanti lakštinė veido kaukė pagaminta iš bambuko anglies lakštų su vulkaniniais pelenais iš Jeju salos ir lengva esencija. Valo ir sutraukia poras, drėkina, energizuoja pavargusią veido odą.

Dydis
  • 1 vnt.
  • Pakuotė (10 vnt.)
Kiekis
favorite_outline

Ši valanti lakštinė veido kaukė rekomenduojama jautriai ir į spuogus linkusiai odai. Sudėtyje yra tik 100% sertifikuoti veganiški ingredientai. 

Valanti lakštinė veido kaukė sudaryta iš unikalių ingredientų išgautų iš vulkaninės Jeju salos, įtrauktos į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Sukurta su valančiais vulkaniniais pelenais, įpurškiamais į ekologiškai švarius sertifikuotus bambukinius anglies lakštus. Šie specialūs bambuko anglies lakštai padeda padidinti deguonies srautą ir atpalaiduoti kūną, pagerina kraujotaką, išskiria neigiamus jonus, padeda odai detoksikuotis ir išsivalyti. Esencijoje taip pat yra bambuko vandens ir augalų ekstraktų, kurie skata sveiką ir gyvybingą odą. Bambuke gausu natūralaus silicio dioksido, kuris padeda sukurti kolageną ir išlaikyti odos stangrumą. Jis taip pat turi antibakterinių ir antimikrobinių savybių, todėl padeda išgydyti ir nuraminti odą.

Veganiška / dermatologiškai patikrinta / hipoalergiška / nebandyta su gyvūnais

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų turimas veido kaukes.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Pietų Korėja

Specifinė nuoroda

ean13
887652004170

Aqua (vanduo), Butylene Glycol, Glycerin (glicerinas), 1,2-Hexanediol, Arginine, Carbomer, Propanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Disodium EDTA, Bambusa Vulgaris Water (bambuko vanduo), PEG-8, Volcanic Ash (vulkaniniai pelenai), Kaolin (baltmolis), Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract (saulėgrąžų sėklų aliejus), PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Charcoal Powder (anglies milteliai), Hedera Helix (Ivy) Extract (gebenių lipikių ekstraktas), Phytic Acid (fitino rūgštis), Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance).

1. Nuvalykite ir nusausinkite veidą.
2. Atidarykite pakuotę ir išskleiskite audinio lakštą ir uždėkite ant veido.
3. Sureguliuokite ir išlyginkite kaukę, kad ji gerai kontaktuotų su oda.
4. Pašalinkite ir išmeskite kaukę maždaug po 20 minučių. Įmasažuokite likusį serumą į veidą ir kaklą.

Tik vienkartiniam naudojimui. Naudokite iškart atidarius pakuotę.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu. Po naudojimo venkite tiesioginių saulės spindulių.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje kambario žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Simply When® VOLCANIC ASH valanti lakštinė veido kaukė

Veganiška, valanti lakštinė veido kaukė pagaminta iš bambuko anglies lakštų su vulkaniniais pelenais iš Jeju salos ir lengva esencija. Valo ir sutraukia poras, drėkina, energizuoja pavargusią veido odą.

Palikti atsiliepimą

Simply When® VOLCANIC ASH...

2,80 €