veido odos prieziuros priemones

Simply When® CAMELLIA stangrinanti lakštinė veido kaukė

2,80 €
Su PVM

„Camelia“ stangrinanti lakštinė veido kaukė su veganišku sertifikuotu lakštu yra prisotinta granatų vaisių ir japoniškos kamelijos žiedų ekstraktais, kurie maitina ir atgaivina odą. Veido oda atrodo jaunesnė ir sveikesnė. 

Dydis
  • 1 vnt.
  • Pakuotė (10 vnt.)
Kiekis
favorite_outline

Ši stangrinanti lakštinė veido kaukė maitina odą, suteikia elastingumo ir lygina smulkias raukšleles. 100% veganiška ir sertifikuota. Stangrinanti lakštinė veido kaukė sudaryta iš unikalių ingredientų išgautų iš vulkaninės Jeju salos, kuri yra įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą.

Sudėtyje esantis japoniškos kamelijos žiedų ekstraktas įpurškiamas tiesiai į ekologiškai švarius, sertifikuotus bambukinius lakštus. Jie yra itin minkšti ir sugeria 1,5 l. skysčio daugiau nei įprastos medvilnės kaukės. Didesnis skysčių sulaikymas ir tolygus paskirstymas iš „Bamboo-Lyocell Vegan“ lakšto efektyviai perduoda į odą naudingas medžiagas. Taip pat japoniškos kamelijos lapų ekstrakte gausu antioksidantų, saponinų, vitaminų, fitoskvaleno, Omega-6 riebalų rūgščių ir lipidų, kurie pasižymi minkštinančiomis ir drėkinančiomis savybėmis.

Veganiška / dermatologiškai patikrinta / hipoalergiška / nebandyta su gyvūnais

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų turimas veido kaukes.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Pietų Korėja

Specifinė nuoroda

ean13
887652004156

Aqua (vanduo), Butylene Glycol, Glycerin (glicerinas), 1,2-Hexanediol, Arginine, Carbomer, Polyglyceryl-10 Laurate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Allantoin, Disodium EDTA, Punica Granatum Fruit Extract (granatų vaisių ekstraktas), Camellia Japonica Flower Extract (japoniškos kamelijos žiedų ekstraktas), Panax Ginseng Root Extract (tikrojo ženšenio šaknies ekstraktas), Camellia Japonica Leaf Extract (žaliosios arbatos arbatžolių ekstraktas), Camellia Japonica Seed Extract (žaliosios arbatos sėklų aliejus), Camellia Japonica Seedcake Extract (japoniškos kamelijos sėklų ekstraktas), Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract (paprastųjų morkų šaknų ekstraktas), Parfum (Fragrance).

1. Nuvalykite ir nusausinkite veidą.
2. Atidarykite pakuotę ir išskleiskite audinio lakštą ir uždėkite ant veido.
3. Sureguliuokite ir išlyginkite kaukę, kad ji gerai kontaktuotų su oda.
4. Pašalinkite ir išmeskite kaukę maždaug po 20 minučių. Įmasažuokite likusį serumą į veidą ir kaklą.

Tik vienkartiniam naudojimui. Naudokite iškart atidarius pakuotę.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu. Po naudojimo venkite tiesioginių saulės spindulių.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje kambario žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Simply When® CAMELLIA stangrinanti lakštinė veido kaukė

„Camelia“ stangrinanti lakštinė veido kaukė su veganišku sertifikuotu lakštu yra prisotinta granatų vaisių ir japoniškos kamelijos žiedų ekstraktais, kurie maitina ir atgaivina odą. Veido oda atrodo jaunesnė ir sveikesnė. 

Palikti atsiliepimą

Simply When® CAMELLIA...

2,80 €