plauku prieziuros priemones

Kitoko AGE-PREVENT plaukus stiprinantis kondicionierius

18,00 €
Su PVM

Plaukus stiprinantis kondicionierius atkuria galvos odos pusiausvyrą, suteikia plaukams tankumo ir elastingumo.


Dydis
  • 1000 ml.
  • 250 ml.
Kiekis
favorite_outline
Išparduota

,,Age-Prevent'', tai aktyvus, plaukus stiprinantis kondicionierius, kuris atkuria galvos odos pusiausvyrą. Suteikia plaukams tankumo ir elastingumo. Tinka dažytiems plaukams. Plaukus stiprinančio kondicionieriaus sudėtyje yra mėlynojo lotoso, žaliosios arbatos, afrikinio tulpmedžio, tamarindų, jūros dublių, smektinio molio ekstraktų ir sviestmedžio aliejaus kuris drėkina ir maitina plaukus.

Dėka sudėtyje esančio tamarindo plaukus stiprinantis kondicionierius skatina plaukų augimą ir stabdo slinkimą. Tamarindas, tai visžalis medis, kuris auga tropiniuose Afrikos regionuose, o jo ekstraktas išgaunamas iš vaisių – putlių ankščių, užaugančių iki 24 cm ilgio. Tamarindų ekstraktas – natūralus vaisių rūgščių šaltinis – maitina, atstato ir apsaugo plaukus.

Kitoko™ pažangių plaukų priežiūros priemonių sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, parafinų ar mineralinių aliejų, todėl jos yra itin švelnios jūsų plaukams ir odai.

pH 3,5–4,5.

K-APBALM250

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Specifinė nuoroda

ean13
5055786201467

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetrimonium Chloride, Behenyl Alcohol, Isochrysis Galbana Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Spathodea Campanulata Flower Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Coffea Robusta Seed Extract, Boswellia Serrata Gum Extract, Nymphaea Coerulea Flower Extract, Tamarindus Indica Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium PCA, Citric Acid, PEG-150 Distearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Parfum (Fragrance), Limonene.

Nedidelį kiekį priemonės tepkite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palaikykite 2 min. ir nuskalaukite dideliu kiekiu vandens. Geriausiems rezultatams pasiekti kartu naudokite ,,Kitoko Age-Prevent'' šampūną.

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Kitoko AGE-PREVENT plaukus stiprinantis kondicionierius

Plaukus stiprinantis kondicionierius atkuria galvos odos pusiausvyrą, suteikia plaukams tankumo ir elastingumo.

Palikti atsiliepimą

Kitoko AGE-PREVENT plaukus...

18,00 €