plauku prieziuros priemones

Kitoko HYDRO-REVIVE drėkinantis kondicionierius

18,00 €
Su PVM

,,Hydro-Revive'' drėkinantis kondicionierius skirtas sausiems, šiurkštiems ir nualintiems plaukams. Tinka dažytiems plaukams, dažnam naudojimui.

Dydis
  • 1000 ml.
  • 250 ml.
Kiekis
favorite_outline

Drėkinantis kondicionierius giliai veikia ir intensyviai drėkina sausus, šiurkščius ir nualintus plaukus. Suteikia plaukams paklusnumo, blizgesio, elastingumo ir palengvina iššukavimą. Tinka dažytiems plaukams, dažnam naudojimui.

Drėkinantis kondicionierius praturtintas baobabų, žaliosios arbatos, afrikinio tulpmedžio, tamarindų, papiruso ekstraktais, sviestmedžio aliejumi, vitaminais A ir E, ir natūraliu drėkinamuoju faktoriumi (NMF), kuris drėkina, prisotina ir glotnina drėgmės ištroškusius plaukus. Pagrindinė kondicionieriaus veiklioji medžiaga - baobabai. Baobabų ekstraktas vertinamas dėl maitinančių ir gydančių savybių, išgaunamas iš vaisių minkštimo. Ekstraktas, turtingas maistinėmis medžiagomis, drėkinančiomis sausus plaukus ir odą, taip pat turi didelį kiekį antioksidantų, kovojančių su laisvaisiais radikalais.

Kitoko™ pažangios plaukų terapijos priemonių sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, parafinų ar mineralinių aliejų, todėl jos yra itin švelnios jūsų plaukams ir odai.

pH 3,5–4,5.

K-HYRVBALM250

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Specifinė nuoroda

ean13
5060022195325

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetrimonium Chloride, Behenyl Alcohol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Spathodea Campanulata Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium PCA, Adansonia Digitata Fruit Extract, Tamarindus Indica Extract, Citric Acid, PEG-150 Distearate, Glycerin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance).

Nedidelį kiekį kondicionieriaus tepkite ant ką tik išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palaikykite 2 min. ir nuskalaukite. Geriausiems rezultatams pasiekti kartu naudokite ,,Kitoko Hydro-Revive'' šampūną.

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Kitoko HYDRO-REVIVE drėkinantis kondicionierius

,,Hydro-Revive'' drėkinantis kondicionierius skirtas sausiems, šiurkštiems ir nualintiems plaukams. Tinka dažytiems plaukams, dažnam naudojimui.

Palikti atsiliepimą

Kitoko HYDRO-REVIVE...

18,00 €