veido kremas

MATH Scientific CELL BOOSTER drėkinantis veido kremas nuo raukšlių, 40 ml.

42,00 €
Su PVM

Inovatyvus drėkinantis ir stangrinantis veido kremas su patentuotu peptidų kompleksu.

Kiekis
favorite_outline

Inovatyvus drėkinantis ir stangrinantis veido kremas su patentuotu peptidų kompleksu.

Lengva veido kremo tekstūra nekemša porų ir intensyviai drėkina odą, bet jos neapsunkina. Peptidai stangrina ir restruktūrizuoja viršutinį odos sluoksnį. Lengva veido kremo tekstūra nekemša porų ir neapsunkina odos, skatina kolageno ir elastino gamybą.

Formulėje esantys aktyvūs komponentai padeda mažinti neigiamą laisvųjų radikalų poveikį odai ir padeda gerinti jos būklę.

Rekomenduojama visų tipų odai. Tinka odai aplink akis.

  • Padeda stangrinti odą;
  • Skatina kolageno ir elastino gamybą;
  • Gali padėti mažinant mimikos raukšles;

Charakteristikos

Kilmės šalis
Lietuva

Aqua, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Potassium Cetyl Phosphate, Pentylene Glycol, Maltol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Gluconolactone, Polyquaternium-80, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Palmitoyl Tripeptide-5, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate, Sodium Hydroxide

*Produkto sudėtis gali keistis. Tikslią sudėtį galite rasti ant produkto pakuotės.

Tepti ant veido ir kaklo odos ryte ir / arba vakare. Galima naudoti paakių sričiai, vengti patekimo į akis. Laikykite vaikams neprieinamoje vietoje. Jei esate jautrūs bent vienam iš ingredientų, produkto nenaudokite.

Dėmesio: jei produktą naudosite pirmą kartą, rekomenduojame atlikti lopo testą. Nedidelį kosmetinės priemonės kiekį užtepkite ant vidinės riešo pusės. Jei po vienos paros nepasireiškė jokie alergijos simptomai (paraudimas, niežulys), reiškia priemonė jums yra tinkama.

Jei laukiatės, ar maitinate krūtimi, prieš pradedant naudoti bet kokį kosmetikos gaminį, rekomenduojama pasitarti su jus prižiūrinčiu gydytoju.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

MATH Scientific CELL BOOSTER drėkinantis veido kremas nuo raukšlių, 40 ml.

Inovatyvus drėkinantis ir stangrinantis veido kremas su patentuotu peptidų kompleksu.

Palikti atsiliepimą

MATH Scientific CELL...

42,00 €