kuno prieziuros priemones

AMELIORATE Nourishing Body Wash maitinantis kūno prausiklis

14,70 €
Su PVM

AMELIORATE maitinantis kūno prausiklis švelniai valo odą, jos neišsausindamas ir drėkina iki 8 valandų.

Dydis
  • 500 ml.
  • 200 ml.
Kiekis
favorite_outline

Bemuilė, ph subalansuota formulė, kurios sudėtyje yra natūralių Omega aliejų iš Septynikės ir Sėjamosios judros bei unikalaus LaH6 odos drėkinimo komplekso, švelniai valo, minkština ir drėkina odą.

Kliniškai įrodyta ir dermatologiškai patvirtinta, kad AMELIORATE pagerina keratozės (Keratosis Pilaris) kamuojamos odos išvaizdą ir pojūčius, giliai drėkina labai sausą odą ir normaliai odai suteikia nuostabaus švelnumo ir glotnumo.

Sergantiems keratoze (Keratosis Pilaris) kartu naudoti rekomenduojame ir ,,Transforming Body Lotion'' losjoną, kuris palaipsniui pagerina odos tekstūrą ir būklę. Reguliariai naudojamas šis maitinantis kūno prausiklis papildys ir sustiprins natūralų odos apsauginį barjerą.

Jūsų oda taps švelnesnė, lygesnė ir glotnesnė.

DERMATOLOGIŠKAI PATIKRINTA:

  • Kliniškai įrodyta, kad drėgmės kiekis odoje padidėja iki 8 valandų.

Tinka vaikams nuo 3 m. ir žmonėms netoleruojantiems laktozės. Saugus naudoti nėštumo laikotarpiu.

12673794

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Specifinė nuoroda

ean13
5056379587029

Aqua/Water/Eau, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Glycerin, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Glycol Distearate, Borago Officinalis (Starflower) Seed Oil, Camelina Sativa (Gold of Pleasure) Seed Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Laureth-4, Styrene/Acrylamide Copolymer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Linalool, Citronellol, Hydrolyzed Milk Protein, Propylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Limonene, Coumarin, Juniperus Mexicana (Cedarwood) Oil, Lactic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Pentylene Glycol, Serine, Sodium Lactate, Sorbitol, Urea, Benzoic Acid, Tocopherol, Allantoin.

Nedidelį kiekį priemonės išspauskite į delnus ir įmasažuokite į drėgną kūno odą. Kruopščiai nuplaukite. Norint pagerinti odos tekstūrą ir būklę, po prausiklio naudokite AMELIORATE ,,Transforming Body Lotion'' kūno losjoną.

Įspėjimai: jei atsiranda dirginimas, nedelsdami nutraukite naudojimą. Venkite patekimo į akis. Patekus į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu. 

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

AMELIORATE Nourishing Body Wash maitinantis kūno prausiklis

AMELIORATE maitinantis kūno prausiklis švelniai valo odą, jos neišsausindamas ir drėkina iki 8 valandų.

Palikti atsiliepimą

AMELIORATE Nourishing Body...

14,70 €