• Sumažinta kaina
  • 45%

Erbolinea namų kvapas su lazdelėmis RESINE PREZIOSE, 500 ml.

43,45 €
79,00 €
Su PVM
Kiekis
favorite_outline

Smulkių dervų, gėlių ir prieskonių mišinys su jausmingomis ir stipriomis natomis, tokiomis kaip Rytų kvapai. ,,Precious Resins“ aromatas sukuria stimuliuojančią ir raminančią namų aplinką. Idealiai tinka svetainei ir miegamajam.

VIRŠUTINĖS NATOS: bergamotė, arancio.
VIDURINĖS NATOS: jazminas, pelargonija, iris concreta, violetta. 
APATINĖS NATOS: vanilė, smilkalai, opoponaksas, pačulis.

Naudojimas: bambukines lazdeles įmerkite į stiklinį buteliuką su namų kvapu ir malonus aromatas natūraliai pasklis po namus. Norėdami intensyvesnio kvapo, bambukines lazdeles apverskite. Priemonę rekomenduojama laikyti maždaug 1.5 m. atstumu nuo grindų, geriausia ant stalo ar spintelės. Venkite tiesioginių saulės spindulių, šilumos šaltinių ir oro kondicionierių, kadangi tai gali susilpninti kvapo namams poveikį bei sutrumpinti naudojimo laiką. Pirmą kartą naudojant priemonę, rekomenduojama po 1 valandos lazdeles apversti, o vėliau vartyti 2-4 kartus per savaitę. Tokiu būdu namuose išlaikysite maksimalų kvapo intensyvumą. Apversdami lazdeles stebėkite, kad esencijos lašeliai nepatektų ant įvairių paviršių. Jeigu taip nutiko, stenkitės kuo greičiau nusausinti.

Erbolinea kvapo namams užtenka apytiksliai 6 mėnesiams. Įmerktas lazdeles rekomenduojama naudoti iki 6 mėnesių, o vėliau jas pakeisti naujomis.

ERB AMBRES500

Charakteristikos

Kilmės šalis
Italija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Erbolinea namų kvapas su lazdelėmis RESINE PREZIOSE, 500 ml.

Palikti atsiliepimą

Erbolinea namų kvapas su...

79,00 € 43,45 €