Voesh PEDI IN A BOX 4IN1 BUBBLY SPA RASPBERRY SORBET 4 etapų procedūra kojoms, 1 vnt.

7,40 €
Su PVM
Kiekis
favorite_outline

Tai yra speciali, 4IN1 principu veikianti procedūra kojoms. Procedūra susideda iš keturių etapų: priemonės pėdų mirkymui, cukraus šveitiklio, burbulinės purvo kaukės ir masažinio sviesto. Praturtinta aviečių ir gėlių ekstraktais. Veganiška formulė. Sudėtyje nėra parabenų ir glitimo.

1 etapas – priemonė pėdų mirkymui, 35 g. Naudojimas: norimą kiekį priemonės sumaišykite su šiltu vandeniu vonelėje ir mirkykite pėdas.
2 etapas – cukraus šveitiklis, 20 g. Naudojimas: švelniai įmasažuokite į pėdų ir blauzdų odą. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.
3 etapas – burbulinė purvo kaukė, 20 g. Naudojimas: tepkite ant švarios pėdų ir blauzdų odos. Palikite veikti 3–5 min., kol pradės atsirasti burbuliukai. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.
4 etapas – masažinis sviestas, 15 g. Naudojimas: įmasažuokite į pėdų ir blauzdų odą, kol pilnai susigers.

Įspėjimai: naudokite tik pagal paskirtį. Nenaudokite ant pažeistos ar sudirgintos odos. Pastebėjus odos sudirginimą, tuojau pat nutraukite priemonės naudojimą. Laikykite toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Naudokite iškart po atidarymo. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

VPC307RBS

Charakteristikos

Kilmės šalis
JAV

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Voesh PEDI IN A BOX 4IN1 BUBBLY SPA RASPBERRY SORBET 4 etapų procedūra kojoms, 1 vnt.

Palikti atsiliepimą

Voesh PEDI IN A BOX 4IN1...

7,40 €