• Sumažinta kaina
  • 50%

MOOD Color Cream 12.0 Super Blonde plaukų dažai, 100 ml.

3,60 €
7,20 €
Su PVM

Profesionalūs, ilgalaikiai plaukų dažai.

Kiekis
favorite_outline

MOOD užtikrina gyvybingą ir ryškią plaukų spalvą. Galite rinktis iš 77 atspalvių: intensyvūs ir natūralūs, madingi, korekciniai ir Super Blond.

Profesionalūs, ilgalaikiai dažai. Kosmetinė neblunkanti technologija su spanguolių ir bolivinės balandos ekstraktu. Plaukų dažai su mažu amoniako kiekiu, hipoalerginiai, dermatologiškai patikrinti, be parabenų. Dažai pagaminti iš Lanolino, lengvai sumaišomi bei tepami.

Plaukai ilgiau išlieka intensyvesnės spalvos, blizgūs ir minkšti.

  • Spanguolių ekstraktas: natūraliai turtingas vitaminu C ir taninais, veikia kaip antioksidantas ir kovoja su laisvaisiais radikalais, kad prailgintų spalvos ilgaamžiškumą. 
  • Bolivinės balandos ekstraktas: apsaugokite ir atkurkite plaukus bei suteikite blizgesio. Šie du natūralūs ekstraktai sąveikauja su kitais specifiniais ingredientais, kurie leidžia geriau nusodinti spalvos molekules, sukurdami turtingą ir intensyvų rezultatą.
8053264518127

Charakteristikos

Kilmės šalis
Italija

AQUA (WATER / EAU) , AMMONIUM HYDROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-30, GLYCERYL STEARATE , PARAFFIN, GLYCERIN, CETYL PALMITATE, TRI-C12-13 ALKYL CITRATE, ALKYL LACTATE, ALKYL MALATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, OLETH-5 PHOSPHATE, SODIUM SULFITE, ASCORBIC ACID, TETRASODIUM EDTA, DIOLEYL PHOSPHATE, ACRYLAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE/ACRYLATES COPOLYMER, HYDROLYZED QUINOA, VACCINIUM MACROCARPON FRUIT EXTRACT (VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT), PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL , POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, m-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, RESORCINOL, 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE, p-AMINOPHENOL, 2-METHYLRESORCINOL.

Plaukų dažus maišykite su MOOD aktyvatoriumi. Proporcija: 1:1 MOOD oksidantas. Super blond spalvos: 1:2 MOOD oksidantas. Vidutiniškai dažus laikyti 45-55 m. ir tada išplauti su šampūnu.

SVARBU! PLAUKŲ DAŽAI GALI SUKELTI SUNKIŲ ALERGINIŲ REAKCIJŲ. PERSKAITYKITE INSTRUKCIJAS IR JŲ LAIKYKITĖS. ATLIKITE ALERGIJOS TESTĄ 48 VAL. PRIEŠ NAUDODAMI PLAUKŲ DAŽUS.

Nenaudokite blakstienoms ar antakiams dažyti. Nesilaikydami šių instrukcijų, galite apakti. Produkto neturėtumėte naudoti, jei esate jaunesni kaip 16 metų.

Dėl laikinų juodų chna dažų tatuiruočių gali padidėti alergijos pavojus.

NEDAŽYKITE PLAUKŲ, JEI veidas yra išbertas, galvos oda jautri, sudirginta ar pažeista, kada nors teko patirti kokią nors reakciją nudažius plaukus, praeityje teko patirti reakciją pasidarius laikiną juodų chna dažų tatuiruotę.

Dėvėkite tinkamas pirštines. Venkite kontakto su akimis. Jei produkto patektų į akis, nedelsdami jas praplaukite. Losjono sudėtyje yra vandenilio peroksido. Dažomojo kremo sudėtyje yra fenilendiaminų (toluendiaminų).

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

MOOD Color Cream 12.0 Super Blonde plaukų dažai, 100 ml.

Profesionalūs, ilgalaikiai plaukų dažai.

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

MOOD Color Cream 12.0 Super...

7,20 € 3,60 €