plauku prieziuros priemones

Kitoko NUTRI-RESTORE maitinanti plaukų kaukė

18,00 €
Su PVM

,,Nutri-Restore'' maitinanti plaukų kaukė stiprina trapius, pažeistus plaukus, juo apsaugo ir atkuria. Intensyviai maitina. Tinka dažytiems plaukams.

Dydis
  • 200 ml.
  • 450 ml.
Kiekis
favorite_outline

Intensyviai maitinanti plaukų kaukė suteikia plaukams elastingumo, blizgesio ir palengvina iššukavimą. Tinka dažytiems plaukams. Naudojant šią kaukę plaukai bus stipresni, lengviau suvaldomi ir minkštesni.

Maitinanti plaukų kaukė praturtinta kinrožės, žaliosios arbatos, afrikinio tulpmedžio, tamarindų, papiruso ekstraktais, sviestmedžio aliejumi, vitaminais A ir E, ir natūraliu drėkinančiu faktoriumi (NMF), kuris atstato plaukų struktūrą ir atjaunina trapius, pažeistus ar chemiškai apdorotus plaukus. Pagrindinė veiklioji medžiaga - kinrožė. Šis natūralus žiedų ekstraktas turi daug vaisių rūgščių, kurios puikiai atstato ir maitina pažeistus plaukus, suteikdamos stiprumo ir žvilgesio. Kinrožė atstato keratino skaidulų drėgmę, taip atkurdama plauko struktūrą ir natūralią apsaugą.

Kitoko™ pažangios plaukų terapijos priemonių sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, parafinų ar mineralinių aliejų, todėl jos yra itin švelnios jūsų plaukams ir odai.

​pH 3,5–4,5.

K-NURES-MASQ-200

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Specifinė nuoroda

ean13
5060022195486

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Behenyl Alcohol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Spathodea Campanulata Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium PCA, C12-13 Alkyl Lactate, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Tamarindus Indica Extract, Cyperus Papyrus Stem Extract, Citric Acid, PEG-150 Distearate, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene.

Kaukę tepkite ant ką tik išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palaikykite 5-10 min. ir nuskalaukite dideliu kiekiu vandens. Geriausiems rezultatams pasiekti kartu naudokite ,,Kitoko Nutri-Restore'' šampūną.

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Kitoko NUTRI-RESTORE maitinanti plaukų kaukė

,,Nutri-Restore'' maitinanti plaukų kaukė stiprina trapius, pažeistus plaukus, juo apsaugo ir atkuria. Intensyviai maitina. Tinka dažytiems plaukams.

Palikti atsiliepimą

Kitoko NUTRI-RESTORE...

18,00 €