plauku prieziuros priemones

Kitoko ACTIVE pH REBALANCER plaukų atstatymo priemonė, 250 ml.

18,00 €
Su PVM

,,Active pH Rebalancer'', tai plaukų atstatymo priemonė, kuri subalansuoja natūralų odos pH po cheminių procedūrų.


Kiekis
favorite_outline
Išparduota

Plaukų atstatymo priemonė suvienodina porėtumą ir subalansuoja natūralų odos pH po cheminių procedūrų. Suteikia blizgesio, švelnumo ir glotnumo. Galima naudoti dažytiems plaukams. Naudojant šią priemonę plaukai bus stipresni ir lengviau suvaldomi.

Plaukus atstatanti priemonė praturtinta datulių, žaliosios arbatos, afrikinio tulpmedžio ekstraktais, magniu, sviestmedžio aliejumi, UV filtru, vitaminais A ir E ir natūraliu drėkinamuoju faktoriumi (NMF). Pagrindinis ingridientas datulės. Datulių vaisiai auga ant vienų iš seniausiai kultivuojamų palmių rūšių, kurios auginamos jau tūkstančius metų. Dėl didelio cukraus, baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų kiekio datulių ekstraktas puikiai atgaivina plonus, silpnus plaukus ir suteikia jiems apimties.

Kitoko™ pažangios plaukų terapijos priemonių sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, parafinų ar mineralinių aliejų, todėl jos yra itin švelnios jūsų plaukams ir odai.

pH 3,5–4,5.

K-ACTREBAL250

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Aqua (Water), Camellia Sinensis Leaf Extract, Spathodea Campanulata Flower Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium PCA, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Urea, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Benzophenone-4, Amyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

Purkškite nedidelį kiekį priemonės ant drėgnų ar sausų plaukų, švelniai įmasažuokite, nenuskalaukite.

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Kitoko ACTIVE pH REBALANCER plaukų atstatymo priemonė, 250 ml.

,,Active pH Rebalancer'', tai plaukų atstatymo priemonė, kuri subalansuoja natūralų odos pH po cheminių procedūrų.

Palikti atsiliepimą

Kitoko ACTIVE pH REBALANCER...

18,00 €