Valquer SHAMPOO BAR valantis ir gaivinantis kietasis šampūnas su citrinos ir cinamono ekstraktu, 50 g.

11,00 €
Su PVM
Kiekis
favorite_outline

Naujas ir egzotiškas, valantis ir gaivinantis kietasis šampūnas su cinamono ir citrinos ektraktais.

Citrinų ekstraktas - natūralus ingredientas, kuris apsaugo plaukus nuo oksidacinių procesų. Todėl jis yra rekomenduojamas kosmetikos gaminiuose, taip pat jis skirtas nuvalyti galvos odą, raminti ir pagerinti plaukų išvaizdą. Be to, jis pasižymi savo aktyviu poveikiu prieš pleiskanas ir yra puikus plaukų fiksatorius, neprarandantis natūralios tekstūros.

Tuo tarpu cinamono ekstraktas jau daugelį metų buvo naudojamas dėl savo didelio valomojo ir antiseptinio, natūralaus poveikio. Tai puiki veiklioji medžiaga, reguliuojanti riebalinę sekreciją.

Valquer kietieji šampūnai yra pirmieji bemuiliai, veganiški ir unikalūs rinkoje. Puiki, ekologiška inovacija, kuri teikia grožį jūsų plaukams taip pat kaip ir šampūnas iš buteliuko.

Kokie šio šampūno privalumai?

  • Saugūs gamtai;
  • 100% plastiko pakuotės atsisakymas;
  • CO2 mažinimas;
  • 100% perdirbama pakuotė;
  • Patogu naudoti ir transportuoti: produktai gali keliauti tiesiai į lėktuvą, taip pat išvengsite produkto ištekėjimo į lagaminą.
  • Produktas yra puikus kokybės ir kainos atžvilgiu.

Prisidėkite prie gamtos saugojimo!

NAUDOJIMAS: sušlapinkite savo plaukus bei kietąjį šampūną. Įtrinkite šampūną tiesiai ant šlapių plaukų tiek, kiek putojimo jums norisi. Plaukite galvos odą švelniais judesiais. Gerai išskalaukite. Po naudojimo padėkite šampūną sausoje laikymo dėžutėje.

33970

Charakteristikos

Kilmės šalis
Ispanija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Valquer SHAMPOO BAR valantis ir gaivinantis kietasis šampūnas su citrinos ir cinamono ekstraktu, 50 g.

Palikti atsiliepimą

Valquer SHAMPOO BAR...

11,00 €