plauku prieziuros priemones

HH SIMONSEN REFRESHING šampūnas nuo pleiskanų

27,50 €
Su PVM

Galite atsisveikinkite su pleiskanomis ir niežtinčia galvos oda! HH SIMONSEN DANDRUFF šampūnas nuo pleiskanų praturtintas vėsinančiu ir raminančiu mentolio ir arbatmedžio aliejumi.

Dydis
  • 250 ml.
  • 700 ml.
Kiekis
favorite_outline

Galite atsisveikinkite su pleiskanomis ir niežtinčia galvos oda! HH SIMONSEN DANDRUFF šampūnas nuo pleiskanų praturtintas vėsinančiu ir raminančiu mentolio ir arbatmedžio aliejumi - stebuklingomis sudedamosiomis dalimis, kurios padeda kovoti su pleiskanomis. HH SIMONSEN DANDRUFF šampūnas nuo pleiskanų sukurtas taip, kad švelniai valytų plaukus ir galvos odą, bei atkurti natūralų plaukų lygį. Natūrali augalinė veiklioji medžiaga Pentavitin® ir rožyno ekstraktas DEFENSCALPTM ramina galvos odą, kartu apsaugo ir maitina plaukus.

Privalumai:

  • Pašalina pleiskanas ir apsaugo nuo jų atsiradimo;
  • Efektyvus valymas ir vėsinimo pojūtis;
  • Su mentolio ir arbatmedžio aliejais;
  • Visiems plaukų tipams.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus HH Simonsen šampūnus

360900

Charakteristikos

Kilmės šalis
Danija

Specifinė nuoroda

ean13
5713052005187

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycereth-2 Cocoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-4 Rapeseedamide, Alcohol denat., Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Glycerin, Menthol, Prunus Armeniaca Seed Powder, Saccharide Isomerate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cellulose Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cellulose, Cellulose Gum, Octadecyl di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Benzoic Acid.

Nedidelį kiekį priemonės tepkite ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuokite. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia – pakartokite.

DĖMESIO: laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Įvertinimas 

2022-02-10

TOBULAS

Tikrai netikėjau, kad kažkas padės atsikratyt pleiskanų. Bet šitas šampūnas tobulai išvalė galvos odą jau po pirmo karto!! Švaru, gaivu, net palengvėjo. Rekomenduoju 100%!!!

Palikti atsiliepimą

HH SIMONSEN REFRESHING šampūnas nuo pleiskanų

Galite atsisveikinkite su pleiskanomis ir niežtinčia galvos oda! HH SIMONSEN DANDRUFF šampūnas nuo pleiskanų praturtintas vėsinančiu ir raminančiu mentolio ir arbatmedžio aliejumi.

Palikti atsiliepimą

HH SIMONSEN REFRESHING...

27,50 €