SVR AMPOULE RELAX naktinis, raminantis paakių serumas, 15 ml.

32,00 €
Su PVM

Naktinis regeneruojamasis, akių sritį atpalaiduojantis serumas.

Kiekis
favorite_outline

Atgaivinantis, regeneruojantis akių koncentratas, jautriai akių sričiai nuo pirmųjų senėjimo požymių. Tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius.

Naktinis serumas ramina, atpalaiduoja ir padeda atkurti odą aplink akis. Išskirtinė GABA praturtinta formulė veikia kaip odą atpalaiduojanti priemonė, kuri pašalina raukšles ir tonizuoja odą. Akių sritis atrodo pailsėjusi, raukšlės ir smulkios linijos sumažėjusios. Postbiotikai, skatina mikrocirkuliaciją, mažina tamsius ratilus ir maišelius po akimis. Naujoviškas aplikatorius/ pipetė skirta įmasažuoti produktą. Padeda absorbuoti serumą, suaktyvina mikrocirkuliaciją ir limfinį audinį, išlygina akių kontūro sritį, atpalaiduoja raumenis. Šildantis poveikis. Ryte akių sritis atrodo pailsėjusi, sumažėje nuovargio požymiai.

ATSTATO IR TOLYGINA AKIŲ SRITĮ. Gaba (0,3%) – natūraliai organizme esanti amino rūgštis, kuri padeda odai išlaikyti elastingumą ir apsaugo nuo raukšlių formavimosi. Poveikiu į botoksą panaši priešraukšlinė veiklioji medžiaga padeda miegant efektyviau atpalaiduoti raumenis akių srityje, taigi ji labiau pailsi, suaktyvinami odos procesai, oda tampa elastingesnė ir tolygesnė.
DETOKSIKUOJA. Šilkmedžio ekstraktas padeda nakties metu atsistatančiai odai pašalinti toksinus.
STIPRINA AKIŲ SRITIES ODĄ. Postbiotikai – iš augalų išgautas laktinis fermentas – koreguoja akių sričiai būdingus amžiaus ir nuovargio požymius: lygina raukšles didindamas epidermio storį, stiprina kolageno skaidulas, mažina paburkimus ir paakių patamsėjimus.
ATPALAIDUOJA IR ATGAIVINA. Masažinė pipetė padeda serumui geriau įsigerti, o odai – pasisavinti veikliąsias medžiagas. Naudojama sukamaisiais judesiais atpalaiduoja, suaktyvina mikrocirkuliaciją, sušildo odą aplink akis.
SAUGI SUDĖTIS. Ištestuota kontroliuojat dermatologiškai ir oftalmologiškai.

Tyrimais pagrįstas efektyvumas jautriai odai aplink akis:

  • 15 % sumažėjęs tamsių ratilų paviršiaus plotas ir spalva*
  • 14 % sumažėję maišeliai po akimis*
  • 17 % sumažėjusios raukšlės aplink akis*
  • 23 % tolygesnė oda aplink akis*

Drėkinimas iki 8 val.!

Tekstūra: nelipni, neriebi, netepa patalynės.

NAUDOJIMAS: naudoti vakare. Įtraukite nedidelį kiekį serumo į pipetę ir tepkite ant švarios, sausos odos. Tuomet masažuokite švelniu pipetės galiuku. Masažą galima pratęsti pirštų galiukais tol, kol priemonė visiškai įsigers į odą. Saugoti, kad nepatektų į akis. Optimaliai akių srities priežiūrai rekomenduojama naudoti su dienai skirtu SVR AMPOULE REFRESH serumu.

* Gamintojo atlikti tyrimai su 33 savanoriais, kurie naudojo priemonę kasdien 56 dienas.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Prancūzija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

SVR AMPOULE RELAX naktinis, raminantis paakių serumas, 15 ml.

Naktinis regeneruojamasis, akių sritį atpalaiduojantis serumas.

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

SVR AMPOULE RELAX naktinis,...

32,00 €