• Perkamiausia

INOAR Resistance Fibra de Bambu Ampola ampulė pažeistiems plaukams, 45 ml.

6,00 €
Su PVM

Plaukų ampulė skirta silpniems ir pažeistiems plaukams. 

Kiekis
favorite_outline

INOAR Resistance Fibra de Bambu plaukų ampulė gerina plaukų augimą, suteikia apsaugą ir sustiprina silpnus plauko sluoksnius. Ampulės dėka plaukų sluoksniai yra atnaujinami, suteikiamas plaukams žvilgesys bei intensyvus pažeistų plauko vietų užpildymas. Plaukai tampa daug minkštesni, lengviau šukuojami. Tai puiki priemonė, kuri veikia plauką iš vidaus.

Veikliosios medžiagos: bambuko ekstraktas drėkina, maitina ir saugo plauko struktūrą. Biotinas ir vitaminas A gerina plaukų augimą ir plauko būklę iš vidaus.

Indikacijos: pažeistiems plaukams Rezultatas: sustiprėję ir žvilgantys plaukai.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų asortimente esančias plaukų ampules.

IN50860

Charakteristikos

Kilmės šalis
Brazilija

Išplovus plaukus šampūnu, nusausinkite juos rankšluosčiu ir nedidelį kiekį ampulės koncentrato paskirstykite ant plaukų per visą ilgį. Užtepkite papildomą kiekį ant labiausiai pažeistų vietų, leiskite veikti 3 min., nuskalaukite vandeniu.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje kambario vietoje, žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

INOAR Resistance Fibra de Bambu Ampola ampulė pažeistiems plaukams, 45 ml.

Plaukų ampulė skirta silpniems ir pažeistiems plaukams. 

Palikti atsiliepimą

INOAR Resistance Fibra de...

6,00 €