• Sumažinta kaina
  • - 12,95 €

delilah BEAUTIFUL BROWS COLLECTION antakių formavimo rinkinys

39,95 €
52,90 €
Su PVM

DRAUGE DAR GERIAU!

,,Beautiful Brows Collection'' antakių formavimo rinkinį sudaro du Jūsų labiausiai pamilti antakių formavimo produktai iš ,,delilah'': išsukamas antakių pieštukas su šukutėmis ir antakių formavimo gelis.

Spalva
  • Sable
  • Ash
Kiekis
favorite_outline

BE PARABENŲ | DERMATOLOGIŠKAI PATIKRINTA | VEGANIŠKA

Itin lengvas būdas turėti gražiai suformuotus ir pabrėžtus antakius. Nuo šiol dvi mėgstamiausias ,,delilah'' antakių formavimo priemones galite įsigyti viename antakių formavimo rinkinyje!

Antakių formavimo rinkinį sudaro:

  • delilah Brow Line išsukamas antakių pieštukas su šukutėmis, 0,08 g.
    Antakiai - labai svarbi Jūsų įvaizdžio dalis - jie įrėmina akis ir užbaigia makiažą. ,,Brow Line" - tai išsukamas antakių pieštukas, kurį naudoti labai lengva. Siaura plunksna puikiai tinka natūraliems, plaukelį primenantiems antakiams formuoti. Pats pieštukas yra gana kietas, bet ,,Brow Line" dengiasi labai lengvai. Kitame pieštuko gale yra įmontuotas šepetėlis, kuris tobulai iššukuoja ir išsklaido priemonę, kad antakiai atrodytų natūraliai vešlūs ir ryškūs.
  • delilah Brow Shape antakių formavimo gelis, 4 ml.
    ,,Brow Shape" - tai antakių gelis, kurio pagalba galima vienu žingsniu apibrėžti, formuoti ir užpildyti antakius. Preciziškas mikro šepetėlis sukurtas natūraliam antakių užpildymui ir nepaklusnių antakių plaukelių sutvarkymui. Šis, ilgai išliekantis ir nenusitrinantis gelis, puikiai tinka mažiems, retų antakių tarpeliams užpildyti, todėl antakiai atrodo vešlesni ir gražiai sutvarkyti.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų turimas antakių formavimo priemones.

BBA01

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Specifinė nuoroda

ean13
5060393930914

Antakių pieštuko sudėtis: Hydrogenated Soybean Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Zinc Stearate, Stearic Acid, Copernica Cerifera Cera, Polyglycereyl-2-Triisostearate, Tocopherol, Capylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ascorbyl Palmitate, Hexylene Glycol, +, Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Antakių gelio sudėtis: Aqua (Water) Glyceryl Stearate PVP, Glycerin, PEG-100 Stearate, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Sodium Dehydroacetate, Laureth-7, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin , Nylon-6 , Mica, Silica, +, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77266 (Nano).

Antakių pieštuko naudojimas: pradėkite formavimą nuo antakių iššukavimo tam, kad plaukeliai sugultų į norimą formą. Tada pieštuko galiuku, trumpais staigiais brūkštelėjimais užpildykite tarpelius. Užbaikite antakių iššukavimu tam, kad išsklaidytumėte ir sušvelnintumėte antakių liniją.

Antakių gelio naudojimas: tepkite antakius natūralia antakių augimo kryptimi, šepetėlio galiuku braukdami į viršų, kad sukurtumėte plaukus primenančius potėpius tose vietose, kur antakiai retesni.

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

delilah BEAUTIFUL BROWS COLLECTION antakių formavimo rinkinys

DRAUGE DAR GERIAU!

,,Beautiful Brows Collection'' antakių formavimo rinkinį sudaro du Jūsų labiausiai pamilti antakių formavimo produktai iš ,,delilah'': išsukamas antakių pieštukas su šukutėmis ir antakių formavimo gelis.

Palikti atsiliepimą

delilah BEAUTIFUL BROWS...

52,90 € 39,95 €