kuno prieziuros priemones

Cocosolis STRETCH MARK sausas kūno aliejus nuo strijų, 110 ml.

34,00 €
Su PVM

Natūralus, sausas aliejus nuo strijų. Rekomenduojama naudoti dehidratuotai ir senstančiai odai. Lengvos tekstūros sausas aliejus greitai įsigeria ir giliai drėkina. Su patentuota veikliąja medžiaga – saldžiųjų baltųjų lubinų sėklų ekstraktu.

Kiekis
favorite_outline

Sausas aliejus nuo strijų skatina kolageno gamybą, kuris, kaip įrodyta, padidina odos elastingumą. Tinka nėščioms moterims ir žmonėms su jautria oda. Padeda sumažinti strijų riziką nėštumo metu, kai pastebimas greitas svorio pokytis ar greitas augimas. Sausas aliejus nuo strijų sudarytas iš 100% natūralių ingredientų, tokių kaip kokosų, alyvuogių, saldžiųjų migdolų, erškėtuogių, vaistinių medetkų, mandarinų, avokadų aliejų ir baltųjų lubinų sėklų ekstrakto.

Tinka jautriai odai bei nėščioms moterims. Švelnaus mandarinų aromato.

Tai natūralių aliejų mišinys, kuris sukietėja veikiant žemesnei temperatūrai.
Rekomendacijos: jei aliejus sutirštėjo arba sukietėjo, padėkite jį į šiltą vietą, pavyzdžiui, vienu iš šių būdų: padėkite jį arti šildytuvo; laikykite jį po šiltu tekančiu vandeniu; įvyniokite buteliuką į plastikinį maišelį ir trumpam panardinkite į vandens vonią. Atkreipkite dėmesį, kad aliejaus perkaitinti nepatartina, nes taip jis gali prarasti savo savybes ir sumažėti sudedamųjų dalių efektyvumas. Šildydami buteliuką, išimkite aliejų iš šilumos šaltinio, kai tik jis suskystėja.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų turimas priemones nuo strijų.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Bulgarija

Coconut Oil* (kokoso aliejus), Caprylic/Capric Trigliceride Oil from Coconut Oil (kaprio trigliceridai), Olive Oil* (alyvuogių aliejus), Sweet Almond Oil* (saldžiųjų migdolų aliejus), Rose Hip Fruit Oil*(erškėtuogių vaisių aliejus), Octyldodecyl Olivate from Olive Oil, Cocoa Butter* (kakavos sviestas), Sunflower Seed Oil* (saulėgrąžų sėklų aliejus), Calendula Flower Extract* (vaistinių medetkų žiedų ekstraktas), White Lupin Seed Extract ( baltųjų lubinų sėklų ekstraktas), Avocado Oil* (avokadų aliejus), Vitamin E, Mandarin Oil* (mandarinų aliejus), Limonene**, Linalool**.
*Sertifikuoti organiniai ingredientai.

Galima naudoti kaip priemonę nuo strijų, kaip priemonę sausai ir senstančiai odai ir kaip kasdieninį kūno aliejų. Tepkite ant sausos arba drėgnos odos. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų - aliejų tepkite ryte ir vakare. Galite tepti norimą vietą ar visą kūną. Galite naudoti iš karto išsimaudžius, tuomet susidariusi vandens ir aliejaus emulsija lengvai įsigeria į odą ir išsaugo jos drėgmę.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu. Nepaisant natūralių ingredientų, kurie naudojamų šiame produkte, rekomenduojame individualų odos suderinamumo testą mažame kūno plote 24 valandas prieš naudojimą.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Negalima šaldyti.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Cocosolis STRETCH MARK sausas kūno aliejus nuo strijų, 110 ml.

Natūralus, sausas aliejus nuo strijų. Rekomenduojama naudoti dehidratuotai ir senstančiai odai. Lengvos tekstūros sausas aliejus greitai įsigeria ir giliai drėkina. Su patentuota veikliąja medžiaga – saldžiųjų baltųjų lubinų sėklų ekstraktu.

Palikti atsiliepimą

Cocosolis STRETCH MARK...

34,00 €