plauku prieziuros priemones

AMELIORATE Soothing Scalp Essence raminanti galvos odos esencija, 100 ml.

24,15 €
Su PVM

Raminanti galvos odos esencija akimirksniu drėkina, kad nuramintų pleiskanojančią, niežtinčią ir sausą galvos odą.

Kiekis
favorite_outline

Ši vandens pagrindu pagaminta, lengva, bekvapė raminanti galvos odos esencija yra naujausias Ameliorate galvos odos priežiūros priemonių asortimento papildymas. Moksliškai sukurta siekiant atkurti pusiausvyrą ir drėkinti plaukus bei galvos odą. Raminanti galvos odos esencija turėtų būti naudojama reguliariai, kad būtų palaikoma optimali galvos odos sveikata, jei kenčiate nuo sausumo, niežėjimo ar pleiskanojimo. Švelniai šveičia ir skatina ląstelių atsinaujinimą. Trichologų patvirtinta priemonė nuramina ir sudrėkina galvos odą, o plaukams suteikia švelnumo, glotnumo ir sveikos išvaizdos.

Tinka visiems plaukų tipams.

Galvos odos priežiūros priemonių asortimentą oficialiai patvirtino daugiau kaip 20 metų patirtį šioje srityje turintis ekspertas trichologas*.
*Asocijuotas trichologas 1992 m. įgijo Trichologijos instituto kvalifikaciją ir yra Trichologų instituto narys.

12673806

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, Dipropylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Phenoxyethanol, Lactitol, Xylitol, Pentylene Glycol, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Lactic Acid, Serine, Sodium Lactate, Sorbitol, Urea, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Boswellia Serrata (Indian Frankincense) Gum, Hydrolyzed Milk Protein, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Piroctone Olamine, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Chloride, Biosaccharide Gum-1, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Purkškite ant ką tik išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Suskirstykite plaukus dalimis ir purkškite esenciją tiesiai ant šaknų ir galvos odos. Iššukuokite plaukus, išdžiovinkite ir formuokite kaip įprasta.


Įspėjimai: jei atsiranda dirginimas, nedelsdami nutraukite naudojimą. Venkite patekimo į akis. Patekus į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

AMELIORATE Soothing Scalp Essence raminanti galvos odos esencija, 100 ml.

Raminanti galvos odos esencija akimirksniu drėkina, kad nuramintų pleiskanojančią, niežtinčią ir sausą galvos odą.

Palikti atsiliepimą

AMELIORATE Soothing Scalp...

24,15 €