bioceliuliozine lakstine veido kauke

Goldheit Cell Energy bioceliuliozinė veido kaukė, 1 vnt.

14,00 €
Su PVM

Antioksidacinė bioceliuliozės lakštinė veido kaukė, suteikia odai gyvybingumo ir atsparumo. Ji stangrina, drėkina ir pagerina odos išvaizdą bei gali padėti sumažinti smulkių linijų ir raukšlelių matomumą. Su ilgalaikiu iš karto matomu efektu.

Kiekis
favorite_outline

Novatoriškas, aukštos koncentracijos veikliųjų medžiagų kompleksas, susidedantis iš keturgubos hialurono rūgšties (trumpos, vidutinės, ilgos grandinės ir kryžminės grandinės), kofeino, pantenolio, HerbaGlow® NRG ir magnolijos, yra atsakingas už maksimalų veido odos stiprinimą. Rezultatas: gražiai gaivi, švytinti, jaunatviškai lygi veido oda.

  • Be silikono
  • Be mikroplastiko
  • Be PEG
  • Be mineralinių aliejų
  • Be jokio kvapo

Bioceliuliozė susideda iš naujoviško, visiškai natūralaus, smulkaus ir lankstaus nanopluošto, kuris tarsi antra oda puikiai prisitaiko prie veido kontūrų. Jo smulkūs natūralūs pluoštai biotechnologiniu būdu išgaunami iš natūralaus kokoso vandens ir fermentuojami į gelį primenantį audinį.
Bioceliuliozės veido kaukės puikiai sulaiko drėgmę ir pačios suteikia drėkinimą odai. Nepaisant smulkių pluoštų, jos yra ypač atsparios plyšimui ir tuo pat metu elastingos. Be to, jos yra higieniškos ir biologiškai skaidomos, taip pat kaži ar kuri kita, ne bioceliuliozės, kaukė sukuria tokį komforto jausmą ant odos naudojimo metu. Be to, okliuzijos efektas ypač puikus naudojant bioceliuliozės kaukę – tai reiškia, kad su šia lakštine medžiaga oda gali ypač gerai įsisavinti veikliąsias medžiagas, jos gali nuolat ir tolygiai prasiskverbti į odą.
Bioceliuliozės kaukė vėsina ir ramina odą. Vėsinimo efektą galima sustiprinti supakuotas kaukes laikant šaldytuve. Ši kaukė gali būti naudojama vietoj serumo.

2591

Charakteristikos

Kilmės šalis
Vokietija

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PROPANEDIOL, PANTHENOL, CAFFEINE, XANTHAN GUM, CAPPARIS SPINOSA (CAPER) BUD EXTRACT, MORUS NIGRA (MULBERRY) LEAF EXTRACT, RHODIOLA ROSEA (ARCTIC) ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK (MAGNOLIA) EXTRACT, PAEONIA LACTIFLORA (PEONY) ROOT EXTRACT, CITRIC ACID, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT

Išimkite lakštinę kaukę iš pakuotės ir išskleiskite. Bioceliuliozės kaukė yra tarp dviejų apsauginių tinklelio sluoksnių. Nuimkite vieną tinklelio sluoksnį ir uždėkite kaukę ant nuvalyto veido. Atsargiai išlyginkite jį išilgai veido kontūrų, kol visiškai priglus prie odos. Tada atsargiai nulupkite viršutinį apsauginį sluoksnį ir palikite 15-20 minučių. Praėjus šiam laikui nuimkite bioceliuliozės kaukę ir švelniai įmasažuokite likusį veikliųjų medžiagų koncentratą. Vienkartiniam naudojimui.

  • Keturių tipų hialurono rūgšties, pasižyminčios skirtingomis savybėmis, derinys gali sudaryti trimatį tinklą ir nukreipti veikimą į skirtingus odos sluoksnius, kad ji būtų papildyta vandeniu iš išorės ir sulaikytų jį iš vidaus. Tokiu būdu oda yra pilnai drėkinama, pagerinant jos elastingumą.
  • Natrio hialuronato kryžminis polimeras (Sodium Hyaluronate Crosspolymer) sudaro tankią apsauginę plėvelę ant odos paviršiaus, sumažina vandens praradimą iš vidaus, drėkina 24 valandas ir apsaugo nuo taršos ir UV spindulių.
  • Natrio acetilintas hialuronatas (Sodium Acetylated Hyaluronate) sulaiko vandenį ant odos paviršiaus ir maitina išorinį epidermio sluoksnį.
  • Hidrolizuotas natrio hialuronatas greitai prasiskverbia į epidermį ir dermą, drėkina ir regeneruoja odą iš vidaus.
  • HerbaGlow® NRG sujungia kaparėlių žiedų pumpurų, šilkmedžio lapų ir rožių šaknų ekstraktus propandiolio pagrindu be konservantų ir savaime konservuojančių tirpiklių sistemoje. Tai lengvai naudojama, COSMOS patvirtinta 100% natūralios kilmės veiklioji medžiaga. HerbaGlow® NRG yra trijų komponentų sistema, sinergiškai energizuojanti ir atgaivinanti odą, atkurianti jos sveiką ir jaunatvišką spindesį. HerbaGlow® NRG pasižymi antioksidanto savybėmis, suteikia energijos, atgaivina, skaistina, apsaugo ir regeneruoja odą bei gali padėti stabdyti senėjimo požymius, suteikti odai švytėjimo.
  • Kofeinas suteikia daugybę privalumų – jis gali užtikrinti, kad ląstelės būtų ypač gerai aprūpinamos deguonimi ir maistinėmis medžiagomis ir taip gautų pakankamai energijos. Taip pat gali turėti dekongestantinį poveikį aplink akių sritį.
  • Pantenolis pasižymi odą drėkinančiu ir raminančiu poveikiu. Greitai ir intensyviai įsiskverbia į odą, todėl veiklioji medžiaga gali efektyviai atskleisti savo poveikį. Pantenolis apsaugo nuo odos sudirginimo dėl savo raminamųjų savybių.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Goldheit Cell Energy bioceliuliozinė veido kaukė, 1 vnt.

Antioksidacinė bioceliuliozės lakštinė veido kaukė, suteikia odai gyvybingumo ir atsparumo. Ji stangrina, drėkina ir pagerina odos išvaizdą bei gali padėti sumažinti smulkių linijų ir raukšlelių matomumą. Su ilgalaikiu iš karto matomu efektu.

Palikti atsiliepimą

Goldheit Cell Energy...

14,00 €