svytejimo suteikiantis fluidas veidui

Sesderma C-VIT švytėjimo suteikiantis fluidas veidui, 50 ml.

46,00 €
Su PVM

Skaistina odą ir daro ją gyvybingesne – oda iš karto tampa spindinti ir įgauna sveiką išvaizdą. Užtikrina tolygesnį odos atspalvį.

Kiekis
favorite_outline

Išvargusios, suglebusios, pablyškusios ir spindesį praradusios odos priežiūrai. Skaistina odą ir daro ją gyvybingesne – oda iš karto tampa spindinti ir įgauna sveiką išvaizdą. Užtikrina tolygesnį odos atspalvį. Gerina odos tekstūrą ir elastingumą, padeda mažinti raukšles ir smulkias raukšleles. Tinka visų tipų odai. Rekomenduojama naudoti kartu su pigmentaciją mažinančiomis priemonėmis.

Veido odą nuolatos veikia daugybė žalingų veiksnių (tarša, vėjas, šaltis, tabakas, prasta mityba, miego trūkumas, stresas ir pan.), dėl kurių oda suglemba, praranda švytėjimą ir gyvybingumą. C-VIT švytėjimo suteikiantis fluidas yra lengvos švelnios konsistencijos, greitai susigeriantis, kuriuo pasitepę odą patirsite gaivumo jausmą. Produkto sudėtyje yra unikalus veikliųjų medžiagų derinys, padedantis gerinti odos spalvą, suteikiant jai švaresnį, šviesesnį ir tolygesnį atspalvį. Vitaminas C, kartu su šviesinamųjų medžiagų deriniu (susidedančiu iš natūralių ekstraktų, tokių kaip saldymedžio ir šilkmedžio), veikia melanino sintezę, stabdydami ir šalindami nepageidaujamą pigmentaciją. Syn-Coll peptidų kompleksas ir vitaminas C skatina kolageno sintezę, mažina raukšlių formavimąsi ir gerina odos stangrumą, daro ją glotnesne ir elastingesne. Saldžiųjų apelsinų ekstraktas švelniai nušveičia odą, pašalindamas negyvas ląsteles ir skatindamas ląstelių atsinaujinimą. Dėl sudėtyje esančio apelsinų pigmento oda tampa švytinti ir atspindi daugiau šviesos, todėl atrodo sveikesnė ir skaistesnė.

Nauja C-VIT formulė suvienodina odos atspalvį, sumažina dėmeles. Stiprus antioksidantų kokteilis su naujausios kartos liposomose patalpintu vitaminu C užtikrina gilų prasiskverbimą į odą. Intensyvus antioksidacinis, šviesinantis bei senėjimą stabdantis poveikis. Antioksidantų kompleksas (Ginkgo biloba ekstraktas, kvercetinas ir pterostilbenas) neutralizuoja laisvųjų radikalų ląstelėms padarytą žalą. Lipidų burbuliukuose patalpinti aktyvūs ingredientai užtikrina gilų prasiskverbimą, greitą ir stiprų efektą.

40002448

Charakteristikos

Kilmės šalis
Ispanija

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-6 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL BEHENATE, RESVERATROL DIMETHYL ETHER, QUERCETIN, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, MORUS ALBA ROOT EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, PEG-32 STEARATE, GLYCOL STEARATE, TRIETHANOLAMINE, POLYMETHYL METHACRYLATE, LECITHIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, MICA, ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE, DIMETHICONOL, BHT, POLYSORBATE 20, TRICAPRYLIN, DISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, SODIUM CHOLATE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, PARFUM, D-LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CI 15985.

Patepkite veidą, kaklą ir dekolte, švelniai masažuokite pirštų galiukais, kol produktas visiškai susigers. Galima naudoti ryte ir (arba) vakare.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Sesderma C-VIT švytėjimo suteikiantis fluidas veidui, 50 ml.

Skaistina odą ir daro ją gyvybingesne – oda iš karto tampa spindinti ir įgauna sveiką išvaizdą. Užtikrina tolygesnį odos atspalvį.

Palikti atsiliepimą

Sesderma C-VIT švytėjimo...

46,00 €