SVR [HYALU] BIOTIC drėkinantis ir regeneruojantis veido kremas, 50 ml.

47,00 €
Su PVM
Kiekis
favorite_outline

Dehidratacija yra odos būklė, kurią patiria riebi, sausa ir mišri oda. Dehidratacija gali atsirasti dėl įvairių veiksnių: aplinkos (šalčio, taršos, UV ir kt.), išorinių (cigarečių, alkoholio), emocinių (streso, nuovargio), netinkamų kosmetikos gaminių ar medicininių procedūrų (pvz., nuo spuogų). Hidrolipidinė plėvelė ant odos paviršiaus sudaro natūralų skydą, kuris sulėtina odos drėgmės garavimą. Drėkinimas yra būtinas norint išlaikyti šią barjerinę funkciją. Jei odai trūksta vandens, pažeidžiama jos barjerinė funkcija ir drėgmė greičiau prarandama. Todėl oda tampa ne tokia elastinga ir švytinti, jaučiasi tempimo pojūtis. Taip pat gali atsirasti dehidracijos raukšlelių.

SVR dermatologinės laboratorijos inovacija brandžiai odai – drėkinamasis kremas HYALU BIOTIC su odos regeneraciją skatinančiais probiotikais, kurie, skirtingai nei įprasta kosmetika, veikia net trijuose odos sluoksniuose: mikrobiotos, epidermio ir dermos. Dviejų tipų hialurono rūgštis putlina ir veikia raukšles, o stabilizuotas vitaminas C skaistina odą.

Sukurtas kasdieninei dehidratuotos, pavargusios, jautrios odos priežiūrai ir ryškių raukšlių mažinimui.
Putlesnė, jauniau atrodanti oda net iki 48 val.!

1. ODOS REGENERACIJA.
Probiotikai padeda suaktyvinti odos ląstelių atsinaujinimo mechanizmą, todėl ji tampa atsparesnė aplinkos poveikiui, lėčiau ryškėja senėjimo požymiai. SVR [HYALU] BIOTIC veido kremo formulėje probiotikai veikia kartu su kolageno gamybą skatinančiu žemos molekulinės masės hialuronu (0,1 %) ir odą skaistinančiu antioksidantu – stabilizuotu vitaminu C (2 %).
2. ODOS PUTLINIMAS.
Vidutinės molekulinės masės hialurono rūgštis (0,4%) papildo odos drėgmės rezervą, kuris pradeda mažėti jau nuo 25 metų. Hialuronas putlina odą ir suaktyvina natūralų hidratacijos mechanizmą. Šio tipo hialuronas giliau įsiskverbia į odą ir pasižymi drėkinamuoju poveikiu iki 8 valandų.
3. RAMINAMASIS POVEKIS.
Gelinės tekstūros kremas mažina dėl odos dehidratacijos juntamą tempimo jausmą ir deginantį pojūtį.

Kvapas: gaivus gėlių ir muskuso.
Draugiška gamtai pakuotė: perdirbamas stiklas ir 80% natūralios kilmės medžiagos.

NAUDOJIMAS. Tepti ryte ir/arba vakare švarią veido ir kaklo odą. Tinka naudoti prieš makiažą. Nekemša porų.

Drėkinamojo poveikio sustiprinimui rekomenduojama naudoti su koncentruota ampule SVR [B] Hydra ir/arba SVR [B3] lakštine kauke. Skaistumą sustiprintų kartu naudojama SVR [C] Antiox, o netolygios, miesto taršos ir rūkymo paveiktos odos priežiūrai tinka derinti su SVR [A] Lift.

Sudėtis: aqua/water/eau, butylene glycol, glycerin, propylene glycol, caprylic/capric triglyceride, ascorbyl tetraisopalmitate, 1,2-hexonadiol, c10-18 triglycerides, carbomer, maltodextrin, sodium hyaluronate, sodium acrylates copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, caprylyl glycol, parfum (fragrance), sodium hydroxide, lecithin, lactobacillus ferment, pentaerithrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sodium acetylated hyaluronate.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Prancūzija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

SVR [HYALU] BIOTIC drėkinantis ir regeneruojantis veido kremas, 50 ml.

Palikti atsiliepimą

SVR [HYALU] BIOTIC...

47,00 €