SVR [PEPTI] BIOTIC matiškumo suteikiantis, regeneruojamasis kremas, 50 ml.

47,00 €
Su PVM

Matinį efektą suteikiantis regeneruojamasis kremas su probiotikais ir peptidais

Kiekis
favorite_outline

Sebumas, sudarytas iš lipidų, yra vienas iš hidrolipidinės plėvelės komponentų, kuris apsaugo odą nuo išorinių agresorių ir apsaugo nuo dehidratacijos. Tačiau kai kurie veiksniai, pvz., tarša, stresas ar hormoniniai pokyčiai, gali sukelti per didelę riebalų gamybą, kuri blokuoja poras ir oksiduojasi. Todėl veido spalva tampa blanki, vargina inkštirai, išsiplėtusios poros ir odos netolygumai.

SVR dermatologinės laboratorijos inovacija brandžiai odai – matinį efektą suteikiantis kremas PEPTI BIOTIC su odos regeneraciją skatinančiais probiotikais, kurie, skirtingai nei įprasta kosmetika, veikia net trijuose odos sluoksniuose: mikrobiotos, epidermio ir dermos. Peptidai užtikrina matinį efektą visą dieną, o stabilizuotas vitaminas C skaistina odą.

Sukurtas kasdieninei ryškias poras, dėmių ir raukšlių turinčios jautrios odos priežiūrai.
Odos maitinimas ir komfortas net iki 24 val.!

1. ODOS REGENERACIJA. Probiotikai padeda suaktyvinti odos ląstelių atsinaujinimo mechanizmą, todėl ji tampa stipresnė aplinkos poveikiui, lėčiau ryškėja senėjimo požymiai. SVR [PEPTI] BIOTIC veido kremo formulėje probiotikai veikia kartu su kolageno gamybą skatinančiu žemos molekulinės masės hialuronu (0,1 %) ir odą skaistinančiu antioksidantu – stabilizuotu vitaminu C (2 %).
2. ODOS LYGINIMAS. Peptidai (2 %) lygina odos netolygumus, padeda kontroliuoti riebalų išsiskyrimą ir suvaldyti odos blizgėjimą. Taip pat padeda lyginti raukšles, įskaitant ir tas, kurios susidarė dėl mimikų.
3. MATINIS EFEKTAS. Lengva, nelipni gelio tekstūra užtikrina matinį efektą, tolygiai pasiskirsto, oda lygesnė ir stangresnė.

Kvapas: vandenyno ir vaisių.
Draugiška gamtai pakuotė: perdirbamas stiklas ir 92% natūralios kilmės medžiagos.

NAUDOJIMAS: tepti ryte ir/arba vakare švarią veido ir kaklo odą. Tinka naudoti prieš makiažą. Nekemša porų.

Blizgėti linkusios, netolygios, probleminės odos priežiūrai tinka derinti su SVR [A] Lift. Drėkinamojo poveikio sustiprinimui rekomenduojama naudoti su koncentruota ampule SVR [B] Hydra.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Prancūzija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

SVR [PEPTI] BIOTIC matiškumo suteikiantis, regeneruojamasis kremas, 50 ml.

Matinį efektą suteikiantis regeneruojamasis kremas su probiotikais ir peptidais

Palikti atsiliepimą

SVR [PEPTI] BIOTIC...

47,00 €