SVR SEBIACLEAR ACTIVE TEINTE maskuojamasis veido kremas mišriai/riebiai odai, 40 ml.

14,00 €
Su PVM

Maskuojamasis veido kremas spuogelių ir netolygumų mažinimui.

Kiekis
favorite_outline

Ne kiekvienam pavyksta susitaikyti su akne ir spuogeliais ant veido – net 84% prancūzių moterų pripažino, kad tokios problemos su oda neigiamai paveikia jų pasitikėjimą savimi. Aknė vargina ir daugelį vyrų. Be to, tai – nebūtinai tik paauglių problema. Labai dažnai su ja susiduria ir suaugusieji.
MASKAVIMAS yra vienas iš greitųjų sprendimo būdų, tačiau daugelis maskuojamųjų pudrų nėra tinkamos: jos yra per riebios bei užkemšančios poras. Kiekvienąkart patepus panašia priemone bakterijoms sukuriama palanki terpė, taigi uždegimas vis didėja, o spuogelių daugėja. Daugelis esame ar buvome įsisukę į tokį užburtą ratą – maskuodami tik didinome išbėrimą!

SVR laboratorijoje dermatologijos ekspertų sukurta nauja formulė ypatinga tuo, kad yra specialiai pritaikyta riebios, į aknę linkusios odos priežiūrai, todėl nuo šiol maskuoti spuogelius ir dėl aknės atsiradusius netolygumus galima saugiai.
SEBIACLEAR Active Teinté ne tik maskuoja, bet ir padeda suvaldyti spuogelius – viena priemonė, dvi funkcijos! Jau pirmąkart patepus odą pastebėsite, jog ji atrodo tolygesnė ir gražesnė. Priklausomai nuo odos būklės, poveikį pajusite jau po 7 dienų naudojimo, o po kiekvienos kitos savaitės džiaugsitės vis lygesne oda.

DIGUBAS POVEIKIS:
1. Tiesiogiai veikia aknę suteikdamas odai ne tik reikalingą priežiūrą, bet ir drėkinimą. Oda kasdien atrodo vis lygesnė.
2. Užmaskuoja odos trūkumus, kurie vargina ir erzina šiandien. Tai leidžia kaip mat geriau atrodyti ir komfortiškiau jaustis.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI:
Niacinamidas (4%). Šis ingredientas yra tikra šios ypatingos formulės žvaigždė! Vos 4% niacinamido mažina uždegimą bei šviesina dėl aknės atsiradusias dėmeles. Dažniausiai aknės suvaldymui skirtose priemonėse naudojamas kitas aktyvusis ingredientas, bet būtent niacinamidas pasižymi ypač gera tolerancija jautriai odai. Taigi priemonės su niacinamidu yra ir efektyvios, ir padedančios atstatyti pažeistą odos balansą.
Salicilio rūgštis. Ji padeda pašalinti negyvąsias ląsteles ir išvalyti užsikimšusias poras. Salicilio rūgštis taip pat paskatina ląstelių atsinaujinimą ir padeda subalansuoti odos pH, todėl ilgainiui padeda odai tapti lygesne ir gražesne.

TEKSTŪRA: nekomedogeninė , t.y. porų neužkemšanti formulė pasižymi itin malonia, prie odos prisitaikančia tekstūra. Papildyta mikroskopinio dydžio mineraliniais pigmentais fluido konsistencijos priemonė padeda kruopščiai užmaskuoti visus probleminės odos netolygumus. Neapsunkina odos – pasitepę nejausite kaukės efekto. Galima sluoksniuoti, jei yra stipresnio maskavimo poreikis. Tepti visą veidą arba tik tas vietas, kuriose aktyvi aknė.
POVEIKIS: matinis efektas ir aktyviųjų ingredientų poveikis išsilaiko iki 8 valandų!

Charakteristikos

Kilmės šalis
Prancūzija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

SVR SEBIACLEAR ACTIVE TEINTE maskuojamasis veido kremas mišriai/riebiai odai, 40 ml.

Maskuojamasis veido kremas spuogelių ir netolygumų mažinimui.

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

SVR SEBIACLEAR ACTIVE...

14,00 €