veido prieziuros priemones

Goldheit Retinol Power Cream jauninantis veido kremas su retinoliu, 50 ml.

90,00 €
Su PVM

Stipriai koncentruotas jauninantis liposominis veido kremas su retinoliu. Tinka visiems odos tipams.

Kiekis
favorite_outline

Veido kremas su retinoliu padeda sumažinti senėjimo požymius, raukšles, hiperpigmentaciją, skatina natūralaus kolageno gamybą, taip pat tinka acne pažeistos odos priežiūrai, mažina acne bėrimus. Bendra Vitamino A koncentracija – 4 %, iš kurių 0,3% retinolio junginių.

Sudėtyje nėra: silikono, mineralinių aliejų. 100% veganiškas.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų asortimente esančius veido kremus su retinoliu.

1507

Charakteristikos

Kilmės šalis
Vokietija

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, PROPANEDIOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, CETYL ALCOHOL, SQUALANE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, RETINYL PALMITATE, RETINOL, STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT, PANTHENOL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, LECITHIN, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALCOHOL, ASCORBYL PALMITATE, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM PHOSPHATE, PARFUM*
*Be alergenų

Paskirstykite ant švarios, sausos veido, kaklo ir dekoltė odos vakare. Pradėkite nuo kelių kartų per savaitę ir palaipsniui kelkite odos toleranciją retinoliui.

Naudojant retinolį galimas odos sudirgimas ir jautrumas UV spinduliams, tad būtina naudoti apsaugą nuo saulės su SPF. Venkite naudoti ant odos aplink akis. Retinolis ir jo produktai nerekomenduojami nėštumo ar žindymo periodu.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje kambario vietoje, žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Goldheit Retinol Power Cream jauninantis veido kremas su retinoliu, 50 ml.

Stipriai koncentruotas jauninantis liposominis veido kremas su retinoliu. Tinka visiems odos tipams.

Palikti atsiliepimą

Goldheit Retinol Power...

90,00 €