drekinantis kuno kremas

Malachite Smooth Body Cream kūno kremas, 200 ml

24,99 €
Su PVM

Kūno kremas intensyviai maitina ir drėkina odą, ją atkuria ir padeda pagerinti bendrą išvaizdą. Šiam kūno kremui pagaminti buvo naudojami tik saugūs, natūralūs ir odą puoselėjantys ingredientai. Taip pat šis kūno kremas pasižymi itin malonia, šilkine konsistencija ir jaukiu aromatu.

Kiekis
favorite_outline

,,Malachite Smooth Body Cream'' jums akimirksniu suteiks pridrėkintos odos efektą, suteiks jai minkštumo ir neapsakomo švelnumo. 

Sudėtyje esantis skvalanas kartu su hialurono rūgštimi veikia sinergiškai ir atkuria optimalų drėgmės lygį odoje, stiprina odos jungiamąjį audinį ir gerina odos elastingumą. Augalinių taukmedžio, kakavos sviestų bei nerafinuotų aliejų kompleksas padeda atstatyti pažeistą odos barjerą, kovoja su odos šerpetojimu, pleiskanojimu, glotnina ir minkština odą. Pantenolio ir alantoino duetas drėkina, skatina odos atsinaujinimą bei ramina jautrią, sudirgusią odą.

Švelni kremo formulė tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai. Jau po vieno potepio jaučiamas nepakartojamas odos švelnumas, minkštumas, o ilgainiui naudojant oda tampa pastebimai lygesnė ir sveikesnė.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų asortimente esančius kūno kremus.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Lietuva

Aqua, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Squalane, Stearyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Extract, Parfum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Pentylene Glycol, Phenylpropanol.

Masažuojamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant švarios odos kol įsigers. Geriausiam rezultatui pasiekti naudoti kasdien.

Kontraindikacijos: Individualus sudedamųjų dalių netoleravimas.

Hialurono rūgštis - intensyviai drėkina bei sulaiko vandenį ilgam odoje, išlygina sausumo raukšleles, saugo odą nuo dehidratacijos, palaiko odos elastingumą

Alantoino ir pantenolio sinergija – šie žymūs ingredientai garsūs dėl savo raminančių, odą atkuriančių savybių, skatina odos atsinaujinimą, padeda palaikyti optimalų drėgmės lygį odoje, taip pat stiprina apsauginį odos barjerą.

Taukmedžio sviestas - intensyviai maitina, saugo nuo aplinkos žalingų odai veiksnių (šaltis, vėjas, karštis ir kt.), stiprina apsauginio barjero veiklą, suteikia odai neapsakomo švelnumo, minkštumo, kovoja su šerpetojimu ir pleiskanojimu.

Glicerinas - drėkina odą, užtikrina normalų odos ląstelių atsinaujinimą ir stiprina apsauginį odos barjerą

Alavijo ekstraktas – stiprus odos drėkiklis, pasižymintis raminančiomis savybėmis. Alavijas vertinamas dėl regeneracinių, sudirgimus ir raudonį mažinančių savybių, taip pat padeda palaikyti normalų drėgmės lygį odoje, suteikia odai komforto jausmą, maloniai vėsina.

Trigliceridai - intensyviai drėkina odą, neleidžia jai išsausėti, kovoja su odos šerpetojimu, pleiskanojimu

Makadamijų ir saldžiųjų migdolų augaliniai aliejai – aukštos kokybės nerafinuoti aliejai prisotina odą lipidais, kurie stiprina odos apsauginį barjerą, saugo nuo išsausėjimo, padeda pagerinti sausos, pažeistos odos būklę – tai ypač aktualu, jei kovojate su odos šerpetojimu, atopinio dermatito pasekmėmis, jaučiamas diskomfortas (ypatingai po dušo). Taip pat, aliejai puikūs pagalbininkai norint akimirksniu suteikti odai minkštumo, švelnumo bei lygumo.

Kakavmedžio sėklų sviestas – hipoalerginė medžiaga, tinkanti net pačiai jautriausiai, pažeistai odai (aktualu turint egzemą). Kakavmedžio sviestas suteikia odai elastingumo, kovoja su odos šiurkštumu, taip pat suteikia apsaugą nuo strijų atsiradimo.

Skvalanas – puikiai odos toleruojama medžiaga, kadangi skvalanas yra natūrali odos išskiriamo sebumo sudedamoji dalis. Skvalanas skatina odos atsinaujinimą, padeda atkurti ir sustiprinti odos apsauginio barjero funkcijas, intensyviai drėkina ir minkština odą, saugo nuo dehidratacijos.

Kininių simondsijų (jojobos) sėklų aliejus – vienas iš vertingiausių aliejų, itin mėgstamas visų odos tipų dėl savo unikalios sudėties. Jojobos aliejus padeda palaikyti normalią odos būklę, padeda spręsti sausos odos problemas kovojant su odos pleiskanojimu, išsausėjimu, šerpetojimu, be to suteikia odai nepakartojamo spindesio.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Malachite Smooth Body Cream kūno kremas, 200 ml

Kūno kremas intensyviai maitina ir drėkina odą, ją atkuria ir padeda pagerinti bendrą išvaizdą. Šiam kūno kremui pagaminti buvo naudojami tik saugūs, natūralūs ir odą puoselėjantys ingredientai. Taip pat šis kūno kremas pasižymi itin malonia, šilkine konsistencija ir jaukiu aromatu.

Palikti atsiliepimą

Malachite Smooth Body Cream...

24,99 €