boderm OLIPROX kremas seborėjinio dermatito požymiams lengvinti, 40 ml.

19,00 €
Su PVM

Šis kremas, tai veiksminga priemonė, palengvinanti seborėjinio dermatito požymius. Sumažina pleiskanų formavimąsi, odos niežėjimą, ramina sudirgimą bei paraudimą.

Kiekis
favorite_outline

Oliprox kremą galima lengva tepti ant sudirgusios odos. Jis pasižymi raminančiu ir drėkinančiu veikimu, žmonėms besiskundžiantiems seborėjinio dermatito požymiais.
Oliprox kremas buvo sukurtas, kaip efektyvi priemonė padedanti minkštinti odą ir šalinti pleiskanas, sumažinti jų formavimąsi ir odos niežėjimą bei paraudimą.
Šio kremo sudėtyje yra išskirtinių ingredientų kombinacija: klimbazolas, piroktono olaminas, modukine (pieno polipeptidai), kurie odą veikia per unikalios struktūros skystuosius kristalus (SK). SK aktyviuosius ingridientus piroktono olaminą ir klimbazolą, sujungia į “mažus rutuliukus” ir pastoviai “išlaisvina” odos paviršiuje. Piroktono olaminas ir klimbazolas pasižymi unikaliu priešgrybeliniu ir antimikrobiniu veikimu. Tuo pačiu metu SK odos paviršiuje suformuoja apsauginę plėvelę, kuri padidina drėgmę ir sustiprina lipidų barjerą. Ingredientas modukine Oliprox kremo sudėtyje sumažina odos paraudimą ir šiurkštumą, bei suteikia priešuždegiminę apsaugą.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Graikija

Aqua (Water), Glycerin, Panthenol, Butyrosperum parkii butter (shea butter), C12-15 alkyl benzoate, Cetearyl Glucoside, Hydroxyethylacrylate/sodium acryloyldimethyltauratecopolymer, Sorbitan olivate, Butylene glycol, Isopropyl palmitate, Cetearyl alcohol, Polyisobutene, Piroctone olamine, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Xanthan gum, Glyceryl Stearate Citrate, Peg-7 Trimethylolpropanecoconut ether, Climbazole, Lactose, Avena Sativa (oat) kernel extract, Lactis proteinum (milk protein), Disodium edta, Citric acid.

Kremą rekomenduojamą naudoti kasdien, vieną ar du kartus per dieną. Minimalus naudojimo laikas yra 7-14 dienų. Prieš naudojant kremą reikia nuplauti pažeistą odą švelniu prausikliu. Siekiant maksimalaus rezultato užtepus Oliprox kremą nerekomenduojama nuplauti vandeniu artimiausias 2-3 valandas. Jei kremas buvo nuplautas, tepti pakartotinai. Jei turite klausimų kreipkitės į gydytoją ar vaistininką.

LAIKYMAS: laikyti sausoje, tamsioje, ne aukštesnėje kaip 28 °C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Tik išoriniam naudojimui.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

boderm OLIPROX kremas seborėjinio dermatito požymiams lengvinti, 40 ml.

Šis kremas, tai veiksminga priemonė, palengvinanti seborėjinio dermatito požymius. Sumažina pleiskanų formavimąsi, odos niežėjimą, ramina sudirgimą bei paraudimą.

Palikti atsiliepimą

boderm OLIPROX kremas...

19,00 €