boderm EXSCAR randų šalinimo kremas, 30 ml.

25,00 €
Su PVM

„Exscar™“ kremas - tai efektyvi neinvazinė medicinos priemonė skirta randų gydymui.

Kiekis
favorite_outline

„Exscar™“ kremas - skirtas išoriniam naudojimui randų mažinimui. Randas, tai matomas odos nelygumas atsiradęs užgijus žaizdai. Randai gali būti labai įvairūs priklausomai nuo žaizdos dydžio, vietos ir odos polinkio į randėjimą. Šis kremas skirtas naujų ir senų randų mažinimui. Galima naudoti randams, kurie atsirado dėl aknės, nudegimų, odos infekcijų ir chirurginių operacijų.
Sudėtyje esantis natrio hialuronatas ir dimetikonas padeda sukurti apsauginį sluoksnį ant ir aplink randą, tuo pačiu ingredientai ramina ir drėkina, skatina odos audinio atsinaujinimo procesus ir padeda atstatyti odos barjerinę funkciją. Ši priemonė padėti suminkštinti randus ir atstatyti odos elastingumą, ko pasekoje randai tampa vizualiai mažiau matomi. Sumažina odos raudonį, spalvos pakitimus ir defektus. Šio kremo sudėtyje yra mastikinės pistacijos aliejus, simondsijų sėklų aliejus, europinių alyvmedžių vaisių aliejus, krotono medžio dervos ekstraktas, alfa-tokoferolio acetatas (vitaminas E), tikrojo alavijo lapų sultys, pantenolis ir glicerinas.

NAUDOJIMAS: įmasažuokite nedidelį kiekį kremo į randą ir plotą aplink nuo 2 iki 3 kartų per dieną. Leiskite išdžiūti ir nenuplaukite vandeniu. Užtepus kremą nusiplaukite rankas. Kremą galima naudoti suaugusiems ir vaikams.

ĮSPĖJIMAI: tik išoriniam naudojimui. Negalima tepti ant atviros žaizdos. Venkite kontakto su akimis, produktui patekus į akis, gausiai plaukite vandeniu. Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 28°C temperatūroje. Iškilus klausimams, kreipkitės į gydytoją ar vaistininką.

SUDĖTIS: Pistacia lentiscus oil, simmondsia chinesis seed oil, olea europea fruit oil, croton lechleri resin extract, tocopheryl acetate, aloea barbadensis leaf juice, panthenol, glycerin, sodium hyaluronate, dimethicone, kitos pagalbinės medžiagos.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Graikija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

boderm EXSCAR randų šalinimo kremas, 30 ml.

„Exscar™“ kremas - tai efektyvi neinvazinė medicinos priemonė skirta randų gydymui.

Palikti atsiliepimą

boderm EXSCAR randų...

25,00 €