kuno prieziuros priemones

SVR XERIAL 30 GEL-CREME kūno gelis su šlapalu labai sausai, šiurkščiai odai, 75 ml.

15,00 €
Su PVM

Odą minkštinantis gelis į psoriazę ir keratozę linkusiai odai.

Kiekis
favorite_outline

Odą minkštinantis gelis su 30% šlapalo į psoriazę ir keratozę linkusiai odai.

Itin koncentruota formulė su keratolitinėmis ir minkštinančiomis veikliosiomis medžiagomis, kurios padeda kovoti su šiurkštumu ir minkština odą. Skirtas šiurkščiai, šerpetojančiai, suragėjusiai alkūnių, kelių, rankų, delnų odai bei įaugančių plaukelių atveju naudoti skirtas gelio tekstūros kremas pasižymi intensyviai veikiančia formule su 30% grynojo šlapalo.

MINKŠTINA: patentuotas šlapalo ir amino rūgščių, natūraliai esančių mūsų odoje, derinys suteikia intensyvų odos tekstūrą gerinantį poveikį: minkština suragėjimus, intensyviai drėkina ir padeda atstatyti, lyginti odos paviršių.

DRĖKINA: dėl patentuotos grynojo šlapalo technologijos drėkinamasis poveikis išlieka iki 48 val. Papildomai drėkina sudėtyje esantis pantenolis ir akvaporinai – jie didina hidrataciją aktyvindami glicerino poveikį.

KAIP VEIKIA:

  • SVR patentas, įskaitant 30% grynojo karbamido: sudarytas iš karbamido ir natūraliai odoje esančių aminorūgščių, jis atsakingas už du šiurkščios odos būklės atstatymui svarbius poveikius: šveitimą + drėkinimą.
  • Pantenolis: ramina ir drėkina.
  • Akvaporinai: natūraliai esantys organizme, jie padidina hidrataciją, sustiprina glicerino drėkinamąsias savybes.

Atlikti testai* su itin sausa, suragėjusia, į psoriazę ar keratozę (keratosis pilaris) linkusia oda. Lengvai įsigerianti, tirpstanti tekstūra nepalieka lipnumo pojūčio.

DRAUGIŠKAS GAMTAI: 100% perdirbti tinkamo plastiko pakuotė.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Prancūzija

AQUA/WATER/EAU, UREA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PANTHENOL, SILICA, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL GLUCOSIDE, OCTYLDODECYL XYLOSIDE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, TRIACETIN, SERINE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LACTATE, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, HISTIDINE, BACILLUS FERMENT, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE.

Tepti vieną ar du kartus per dieną ant sausų, šiurkščių vietų, sutelkiant dėmesį į labai sausas vietas. Smailus aplikatorius leidžia tepti būtent ten, kur reikia.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu. Po naudojimo venkite tiesioginių saulės spindulių.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje kambario žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

SVR XERIAL 30 GEL-CREME kūno gelis su šlapalu labai sausai, šiurkščiai odai, 75 ml.

Odą minkštinantis gelis į psoriazę ir keratozę linkusiai odai.

Palikti atsiliepimą

SVR XERIAL 30 GEL-CREME...

15,00 €