lupu balzamas

Clinicare Premium Time Reverse Lip Booster putlinantis lūpų balzamas, 7,5 ml.

 

Prekę įsigyti gali tik prisijungę, arba asmeniškai pasikonsultavę puslapio lankytojai.

Putlinantis lūpų balzamas suteikia lūpoms pilnumo nuo pirmojo panaudojimo, o laikui bėgant padaro jas putlesnes. Balzamo formulė sukurta specialiai jautriai odai, gausi ingredientų, kurie atjaunina, putlina, drėkina ir nuramina lūpų odą.

 

Kainas gali matyti tik registruoti vartotojai

Putlinantis lūpų balzamas gali būti naudojamas įvairiais būdais: kaip balzamas, akimirksniu drėkinantis ir suteikiantis apimties, arba kaip naktinė kaukė intensyvesniam odos maitinimui. Kad ir kaip naudotumėte, švelni tekstūra suteiks maksimaliai komfortišką pojūtį ant lūpų.

Putlinantis lūpų balzamas yra malonios konsistencijos, lengvai ir tolygiai padengia lūpas, akimirksniu suteikia joms minkštumo ir komforto jausmą, vizualiai mažina smulkias raukšleles ir sudirgimo požymius. Ilgesnį laiką naudojant stebimas lūpų apimties padidėjimas ir sumažėjusios smulkios raukšlelės.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų asortimente esančius lūpų balzamus.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Švedija

Mineral Oil, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, VERSAGEL (Mineral Oil/Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer & Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer), Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, IRWINOL (Octyldodecanol/Irvingia Gabonensis/Kernel Butter/ Hydrogenated Coco-Glycerides), Rosa Rubiginosa (Rosehip) seed Oil, Squalane, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract & Cocos Nucifera Oil, Fragrance, Silica Dimethyl Silylate, HYALURONIC FILLING SPHERES (Ethylhexyl Palmitate/Silica Dimethyl Silylate/ Butylene Glycol/Sodium Hyaluronate/Caprylyl Glycol/Phenoxyethanol/Hexylene Glycol).

Tepti ant švarių lūpų dieną ar/ir vakare. Esant poreikiui užtepkite pakartotinai.

HIALURONO RŪGŠTIES UŽPILDANČIOS SFEROS: biotechnologinės kilmės mikrosferos, pagamintos iš hialurono rūgšties. Sferos pradžioje yra išdžiovinamos ir prisipildo vandens tik patekusios ant odos. Šis drėkinimo procesas sukelia tūrio pokytį, proporcingą sferų gebėjimui išlaikyti drėgmę. Hialurono rūgšties užpildų sferos - tai būdas išlyginti smulkias raukšles, naudojant biotechnologijos procesus.

VERSAGEL: gelio pavidalo skvalano produktas, kuris natūraliai randamas odos lipidiniame barjere ir yra žinomas dėl savo išskirtinių drėkinamųjų, atstatančių savybių ir skvarbumo. Jis greitai ir lengvai absorbuojamas. VERSAGEL yra vienas iš aukščiausios kokybės minkštiklių rinkoje dėl savo jutiminio komfortiškumo, biologinio suderinamumo, be to, tai yra senėjimą stabdantis antioksidantas.

IRWINOL: apsaugą ir drėgmę suteikiantis kompleksas, skirtas lūpų priežiūrai. Puikiai maitina, drėkina, ypač tinka jautriai, sausai odai.

ROSA RUBIGINOSA SEED OIL: erškėčių sėklų maitinamasis ir drėkinamasis aliejus, kuriame gausu riebiųjų rūgščių (linolo rūgštis -44%, linoleno rūgštis - 34% ir oleino rūgštis - 14%). Jame taip pat yra aktyvios trans-retinoinės rūgšties, dar žinomo kaip tretinoinas. Tai pagrindinis biologiškai aktyvus aliejaus komponentas, skatinantis regeneraciją, audinių atkūrimą (aliejus puikiai tinka randams ir nudegimams) bei mažinantis raukšles.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Clinicare Premium Time Reverse Lip Booster putlinantis lūpų balzamas, 7,5 ml.

Putlinantis lūpų balzamas suteikia lūpoms pilnumo nuo pirmojo panaudojimo, o laikui bėgant padaro jas putlesnes. Balzamo formulė sukurta specialiai jautriai odai, gausi ingredientų, kurie atjaunina, putlina, drėkina ir nuramina lūpų odą.

Palikti atsiliepimą

Clinicare Premium Time...

32,00 €