Selvert Thermal BB CREAM PERFECTION DAILY CREAM Kremas dienai SPF15...
- −25%
- −25%
ECOSH produkto sudėtyje yra įžulniųjų skylenių (dar vadinamų juodaisiais grybais arba čiagomis) ir juodųjų česnakų. Juodasis česnakas – tai tas pats visiems gerai pažįstamas valgomasis česnakas po jo fermentavimo ir ilgo brandinimo.
Vegetarinės, augalinės kilmės kapsulės. Be konservantų, be GMO.
SUPAKUOTI KAIP DOVANĄ
NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 50€
NEMOKAMAS ATSIĖMIMAS FIZINĖJE PARDUOTUVĖJE
Įžulnieji skyleniai dažniausiai auga ant senų beržų kamienų, pažeistose vietose (nulaužtų šakelių, saulės nudegintose vietose, įtrūkimuose). Juodasis česnakas – tai tas pats visiems gerai pažįstamas valgomasis česnakas po jo fermentavimo ir ilgo brandinimo. Natūralus brandinimas vyksta kontroliuojamoje temperatūroje ir drėgmėje maždaug vieną mėnesį, kol česnakas nusidažo juodai.
4 kapsulės | % RMV* | |
Įžulniųjų skylenių / čiagų (Inonotus obliquus) milteliai | 1200 mg | - |
Juodųjų česnakų (Allium sativum) milteliai | 800 mg | - |
RMV* – referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma). |
Sudedamosios dalys: Įžulniųjų skylenių (Inonotus obliquus / Chaga / čiagų arba juodųjų beržo grybų) milteliai, juodųjų česnakų (Allium sativum) milteliai, pululanas (vegetariškas, augalinės kilmės kapsulės apvalkalas).
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO. Tinka ir vegetarams.
Vartojimas: 1-4 kapsulės per dieną prieš valgį.
Įspėjimai: Nėštumo ar žindymo metu vartoti nerekomenduojama. Jei vartojate vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Produkto kiekis: Grynasis kiekis 40 g, 90 vegetarinių kapsulių.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kukermiidi 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.