jane iredale maskuoklis

Jane Iredale Active Light® lengvas paakių maskuoklis, 2 g.

0,00 €
Su PVM

Lengvos konsistencijos paakių maskuoklis su šviesą atspindinčiomis dalelėmis puikiai paslepia visus nelygumus ir skaistina paakių odą.


Spalva
  • 2-medium yellow
  • 3-light peach
  • 4-medium peach
  • 5-medium yellow gold
  • 1 - Light Yellow
Kiekis
favorite_outline
Pasirinkite kitą prekės spalvą ar dydį

Lengvos konsistencijos maskuoklis su šviesą atspindinčiomis dalelėmis puikiai paslepia visus nelygumus ir skaistina paakių odą.

Sudėtyje esantys agurko, žaliosios arbatos ekstraktai ir grikių vaškas gali padėti nuraminti pavargusias akis ir sumažinti paburkimus. Avokado ir saulėgrąžų aliejai švelniai maitina gležną paakių odą. Maskuoja ir skaistina vienu metu. Gali padėti sumažinti uždegimus ir paburkimus aplink akis. Paslepia smulkias raukšleles, nuovargio žymes ir mimikos raukšles. Dėl unikalaus sukamo dozatoriaus užtepamas lengvas ir greitas.

Charakteristikos

Kilmės šalis
JAV

Isopropyl Jojobate, Isostearyl Neopentanoate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Cera Alba (Beeswax), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrated Silica, Boron Nitride, Rosa Canina (Rosehips) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Crambe Maritima Leaf Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, Ascorbyl Palmitate, [+/- (Gali būti sudėtyje) Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Chromium Oxide Greens (CI 77288)].

Lėtai sukite tūtelės pagrindą, kol ant teptuko pasirodys nedidelis kiekis priemonės. Norint puikiai padengti paakius maskuoklio reikia labai nedaug. Tepkite visą apatinį voką, sritį aplink nosį, lūpas ar bet kurią kitą sritį, kurią reikia pašviesinti ar paryškinti. Teptuko forma leidžia lengvai pasiekti ir padengti sritį tarp nosies nugarėlės ir vidinio akies kampo. „Active Light“ tarsi išstums tą sritį į priekį. Ištušuokite kraštus teptuku „Camouflage Brush“ arba piršto galiuku. Jei reikia užfiksuoti, užtepkite bet kurio mineralinio makiažo pagrindo.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Jane Iredale Active Light® lengvas paakių maskuoklis, 2 g.

Lengvos konsistencijos paakių maskuoklis su šviesą atspindinčiomis dalelėmis puikiai paslepia visus nelygumus ir skaistina paakių odą.

Palikti atsiliepimą

Jane Iredale Active Light®...

0,00 €