• Sumažinta kaina
  • 30%

Erbolinea namų kvapas su lazdelėmis VIN... DI VINO

243,60 €
348,00 €
Su PVM
Dydis
  • 2500 ml.
  • 3000 ml.
Kiekis
favorite_outline

Dėl stipraus vaisių kvapo „Wine Divine“ aromatas švelniai pagyvina kambarį, tačiau, tuo pat metu, suteikia charakterio. Nes tik gera taurė raudonojo vyno idealiai tinkama virtuvei ir svetainei.

VIRŠUTINĖS NATOS: kasis, vynuogės, serbentai, mandarinas.
VIDURINĖS NATOS: pelargonijos, avietės, violetiniai žiedlapiai, erškėtuogės.
APATINĖS NATOS: vanilė, kedro medžio virginija.

Naudojimas: bambukines lazdeles įmerkite į stiklinį buteliuką su namų kvapu ir malonus aromatas natūraliai pasklis po namus. Norėdami intensyvesnio kvapo, bambukines lazdeles apverskite. Priemonę rekomenduojama laikyti maždaug 1.5 m. atstumu nuo grindų, geriausia ant stalo ar spintelės. Venkite tiesioginių saulės spindulių, šilumos šaltinių ir oro kondicionierių, kadangi tai gali susilpninti kvapo namams poveikį bei sutrumpinti naudojimo laiką. Pirmą kartą naudojant priemonę, rekomenduojama po 1 valandos lazdeles apversti, o vėliau vartyti 2-4 kartus per savaitę. Tokiu būdu namuose išlaikysite maksimalų kvapo intensyvumą. Apversdami lazdeles stebėkite, kad esencijos lašeliai nepatektų ant įvairių paviršių. Jeigu taip nutiko, stenkitės kuo greičiau nusausinti.

Erbolinea kvapo namams užtenka apytiksliai 6 mėnesiams. Įmerktas lazdeles rekomenduojama naudoti iki 6 mėnesių, o vėliau jas pakeisti naujomis.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

ean13
8033837379317

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Erbolinea namų kvapas su lazdelėmis VIN... DI VINO

Palikti atsiliepimą

Erbolinea namų kvapas su...

348,00 € 243,60 €