plauku prieziuros priemones

INOAR Resistance Fibra de Bambu Leave-In Antifrizz nenuplaunamas kondicionierius, 250 ml.

13,00 €
Su PVM

Nenuplaunamas kondicionierius pažeistiems plaukams. 


Kiekis
favorite_outline
Išparduota

INOAR Resistance Fibra de Bambu Antifrizz nenuplaunamas kondicionierius lengvina šukavimą, drėkina, sustiprina plaukų sruogas. Taip pat, aprūpina plaukus žvilgesiu bei suteikia jiems energijos. Ši priemonė buvo sukurta siekiant apsaugoti plaukus nuo skilinėjimo bei atgaivinti trapius plauko sluoksnius. Tai leidžia plaukams augti tvirtiems ir sveikiems, apsaugant juos nuo žalingo aplinkos poveikio.

Veikliosios medžiagos: bambukas pasižymi drėkinančiomis, maitinančiomis ir apsauginėmis savybėmis, atnaujinančiomis plauko sluoksnių struktūrą. Biotinas ir vitaminas A turintis jauninančių savybių gerina plaukų augimą, veikdamas plauką iš vidaus.

Indikacijos: pažeistiems plaukams.

Rezultatas: sveikai atrodantys plaukai, švelnūs kaip šilkas.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų asortimente esančius nenuplaunamus kondicionierius.

IN50859

Charakteristikos

Kilmės šalis
Brazilija

Ant delno paskirstykite nedidelį kiekį priemonės, tepkite ant drėgnų plaukų per visą plauko ilgį. Tuomet iššukuokite plaukus ir džiovinkite kaip įprastai.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje kambario vietoje, žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

INOAR Resistance Fibra de Bambu Leave-In Antifrizz nenuplaunamas kondicionierius, 250 ml.

Nenuplaunamas kondicionierius pažeistiems plaukams. 

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

INOAR Resistance Fibra de...

13,00 €