kuno prieziuros priemones

Cocosolis ANTI-CELLULITE DRY OIL anticeliulitinis sausas kūno aliejus, 110 ml.

34,00 €
Su PVM

Organiškas anticeliulitinis sausas kūno aliejus. Reguliariai naudojant, aliejus koreguoja „apelsino žievelės odą“, pašalindamas kūno riebalus ir neleisdama jiems kauptis. Stangrina, gaivina ir atjaunina odą.

Kiekis
favorite_outline

Anticeliulitinis sausas kūno aliejus padeda kovoti su celiulitu, dailina kūno linijas ir detoksikuoja. Greitai ir giliai įsigeria į odą, puikiai tinka kasdieniniam naudojimui, net ir pačioms aktyviausioms moterims. Patentuotoje formulėje yra organinio šalto spaudimo mėlynių aliejaus - tai galingas antioksidantas, kuris sustiprina ląstelių funkciją, sutraukia kontūrą, optimizuoja odos atsinaujinimo ir medžiagų apykaitos procesus, drėkina. Anticeliulitinis sausas kūno aliejus sudarytas iš 100% natūralių ingredientų, tokių kaip kokosų, jojobos, saulėgražų, mėlynių, vynmedžio, kavamedžio aliejų ir natūralaus vitamino E.

Tinka žmonėms su švelnia ir (arba) jautria oda. Subtilaus, malonaus aromato.

Tai natūralių aliejų mišinys, kuris sukietėja veikiant žemesnei temperatūrai.
Rekomendacijos: jei aliejus sutirštėjo arba sukietėjo, padėkite jį į šiltą vietą, pavyzdžiui, vienu iš šių būdų: padėkite jį arti šildytuvo; laikykite jį po šiltu tekančiu vandeniu; įvyniokite buteliuką į plastikinį maišelį ir trumpam panardinkite į vandens vonią. Atkreipkite dėmesį, kad aliejaus perkaitinti nepatartina, nes taip jis gali prarasti savo savybes ir sumažėti sudedamųjų dalių efektyvumas. Šildydami buteliuką, išimkite aliejų iš šilumos šaltinio, kai tik jis suskystėja.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūtų turimas priemones nuo celiulito.

Charakteristikos

Kilmės šalis
Bulgarija

Caprylic/Capric Triglyceride (kaprio trigliceridai), Cocos Nucifera Oil* (kokoso aliejus), Octyldodecyl Olivate, Simmondsia Chinensis Seed Oil * (jojoba (simondsijų) aliejus), Vitis Vinifera Seed Oil* (tikrųjų vynmedžių sėklų aliejus), Sorbitan Laurate, Lauroyl Proline, Tocopherol (vitaminas E), Aroma, Vaccinium Myrtillus Seed Oil * (mėlynių sėklų aliejus), Helianthus Annuus Seed Oil* (saulėgrąžų sėklų aliejus), Coffea Arabica Seed Oil* (arabinio kavamedžio aliejus), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Linalool.
*Sertifikuoti organiniai ingredientai.

Galima naudoti kaip priemonę nuo celiulito, masažinį aliejų arba įprastą, kasdienį kūno aliejų. Tepkite ant sausos arba drėgnos odos. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų aliejų tepkite ryte ir vakare. Galima tepti norimą vietą ar visą kūną. Galite naudoti iš karto išsimaudžius, tuomet susidariusi vandens ir aliejaus emulsija lengvai įsigeria į odą ir išsaugo jos drėgmę.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu. Nepaisant natūralių ingredientų, kurie naudojami šiame produkte, rekomenduojame individualų odos suderinamumo testą mažame kūno plote 24 valandas prieš naudojimą.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Negalima šaldyti.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Cocosolis ANTI-CELLULITE DRY OIL anticeliulitinis sausas kūno aliejus, 110 ml.

Organiškas anticeliulitinis sausas kūno aliejus. Reguliariai naudojant, aliejus koreguoja „apelsino žievelės odą“, pašalindamas kūno riebalus ir neleisdama jiems kauptis. Stangrina, gaivina ir atjaunina odą.

Palikti atsiliepimą

Cocosolis ANTI-CELLULITE...

34,00 €