• Perkamiausia

HH SIMONSEN STYLING OIL plaukų formavimo aliejus, 100 ml

29,90 €
Su PVM

HH SIMONSEN STYLING OIL plaukų formavimo aliejus neleidžia plaukams šiauštis, suteikia žvilgesio ir palengvina šukavimą. 

Kiekis
favorite_outline

Palepinkite savo plaukus šiuo unikaliu formavimo aliejumi, kuris neleidžia šiauštis, suteikia plaukams žvilgesio ir palengvina šukavimą. 

HH SIMONSEN STYLING OIL plaukų formavimo aliejus, tai unikalus plaukų formavimo aliejus praturtintas maitinančiomis argano ir simondsijų aliejaus medžiagomis, kurios suteikia plaukams minkštumo ir sveikos išvaizdos. Nenusveria ir neapsunkina plaukų, todėl tinka net ir riebių plaukų savininkėms. Visiškai susigeria į plaukus ir suteikia glotnių, sveikų ir spindinčių plaukų rezultatą. Gaivaus kvapo. Tinka visiems plaukų tipams.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas HH Simonsen plaukų formavimo priemones.

350110

Charakteristikos

Kilmės šalis
Danija

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum. Simmondsia Chinensis

Prieš formuojant plaukus džiovintuvu ar kitais formavimo įrankiais, paskirstykite kelis priemonės lašus ant švarių, ką tik išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Tam, kad po formavimo plaukai žvilgėtų - dar vieną lašą užtepkite ant sausų plaukų.

DĖMESIO: laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Įvertinimas 

2022-05-03

TOBULAS!!!

Pats geriausias aliejukas plaukams, kokį tik esu turėjusi! Labai malonus kvapas, visiškai neapsunkina plaukų, suteikia blizgesį. Tiko ir storesniam ir plonam plaukui.

Įvertinimas 

2022-01-25

aliejukas

Rekomenduoju pabandyt visoms, kurių plaukai plonesni, nes visiškai neapsunkina ;)) ir rezultatas patiko

Palikti atsiliepimą

HH SIMONSEN STYLING OIL plaukų formavimo aliejus, 100 ml

HH SIMONSEN STYLING OIL plaukų formavimo aliejus neleidžia plaukams šiauštis, suteikia žvilgesio ir palengvina šukavimą. 

Palikti atsiliepimą

HH SIMONSEN STYLING OIL...

29,90 €