• Perkamiausia

HH SIMONSEN REPAIR plaukus atkurianti kaukė

26,90 €
Su PVM

Jeigu Jūsų plaukai yra nusilpę, pažeisti ir reikalauja intensyvios priežiūros HH SIMONSEN REPAIR plaukus atkurianti kaukė yra tai, ko jiems trūksta!

Dydis
  • 150 ml.
  • 700 ml.
Kiekis
favorite_outline

Jeigu Jūsų plaukai yra nusilpę, pažeisti ir reikalauja intensyvios priežiūros HH SIMONSEN REPAIR plaukus atkurianti kaukė yra tai, ko jiems trūksta! Taip pat, kaip HH Simonsen Repair šampūnas ir kondicionieriusplaukus atkurianti kaukė praturtinta specialiais keratino mikroproteinais, kurie stimuliuoja kiekvieną plaukų sruogą atskirai ir atkuria juos iš vidaus. Tokie ingredientai, kaip: kviečių amino rūgštys, sviestmedžio sviestas, kokoso ir jojobos aliejai prisideda prie plaukus stiprinančių, maitinančių savybių, apsaugo nuo lūžinėjimo ir šakojimosi.

Privalmai:

  • Atkuria ir apsaugo;
  • Sudėtyje gausu sviestmedžio sviesto, kokoso ir jojobos aliejų;
  • Suteikia plaukams sveikos išvaizdos, juos stiprina ir atstato.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų asortimente esančias atkuriančias plaukų kaukes.

360120

Charakteristikos

Kilmės šalis
Danija

Specifinė nuoroda

ean13
5713052003435

Aqua, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Sodium PCA, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Behenyl/ Stearyl Aminopropanediol Esters, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Wheat Amino Acids, Polyquaternium-74, Zea Mays Starch, Sodium Benzoate, Laureth-7, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Mica, CI 77891, Parfum.

Tepkite kaukę ant drėgnų plaukų. Palaikykite 5 minutes. Nuskalaukite. Po kaukės rekomenduojama naudoti kondicionierių.

DĖMESIO: laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

HH SIMONSEN REPAIR plaukus atkurianti kaukė

Jeigu Jūsų plaukai yra nusilpę, pažeisti ir reikalauja intensyvios priežiūros HH SIMONSEN REPAIR plaukus atkurianti kaukė yra tai, ko jiems trūksta!

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

HH SIMONSEN REPAIR plaukus...

26,90 €