• Perkamiausia
  • 15%

Christophe Robin REGENERATING MASK atkurianti plaukų kaukė su opuncijų aliejumi

45,81 €
53,90 €
Su PVM

Kreminė, maitinanti atkurianti plaukų kaukė, skirta sausiems ir pažeistiems plaukams puoselėti.

Dydis
  • 250 ml.
  • 75 ml.
Kiekis
favorite_outline

Atrask stebuklą, kurį privalai turėti.

Atkurianti plaukų kaukė padeda atgaivinti sausus, pažeistus ir chemiškai apdorotus plaukus, kad jie iškart atrodytų sveiki ir žvilgantys. Atkuriančios plaukų kaukės sudėtyje esantis opuncijų aliejus - retas ir itin vertinamas ingredientas, kuris pagerina skilinėjančių galiukų būklę, todėl plaukai atrodo stipresni ir švelnesni, o jų žvilgesys matomas iš tolo.

Atkuriančios plaukų kaukės sudėtyje esantis opuncijų aliejus suteikia plaukams švelnumo, biomimetiniai keramidai neleidžia jiems pūstis, kad plaukai būtų glotnūs ir minkšti, o vitamino F kompleksas atgaivina plauko stiebą.

Kam skirta ši atkurianti plaukų kaukė? Visų tipų plaukams, o ypač sausiems ir pažeistiems.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų asortimente esančias atkuriančias plaukų kaukes.

12635435

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Specifinė nuoroda

ean13
5056379590524

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Sodium Benzoate, Isopropyl Alcohol, Behenyl/Stearyl Aminopropanediol Esters, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Geraniol, Linalool, Caramel, Limonene, Inula Crithmoide Flower/Leaf Extract, Citric Acid, Linolenic Acid, Hydroxycitronellal, Coumarin, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Amyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Tocopherol.

Ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų užtepkite nedidelį kiekį kaukės. Švelniai įmasažuokite, pradėdami nuo galvos odos ir tęsdami per visą plaukų ilgį iki pat galiukų. Palaikykite 5 minutes ir kruopščiai nuskalaukite. Geriausiems rezultatams pasiekti, kartu naudokite ,,Regenerating'' linijos šampūną ir serumą, kad apsaugotumėte plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio.

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Įvertinimas 

2023-03-04

Rasa

Labai gera kaukė, po pirmo naudojimo negalėjau atsidžiaugti atsigavusiais plaukais, lyg prisotinti ir pamaitinti iš vidaus . Gaila , kad pasiimiau tik mažą kiekį pabandymui :)

Įvertinimas 

2023-02-02

Stebuklinga kaukė

Visiška priklausomybė šiai kaukei! Netikėjau stebuklais, bet jie įvyko nuo pirmojo patepimo. Jausmas, kad plaukai buvo prisotinti iš vidaus.. Nubalinti galiukai atgavo gyvybę. Ačiū BoteBote už mano plaukų grožį! ????

Įvertinimas 

2022-10-03

Pirmo būtinumo prekė plaukams

Ši kaukė yra nereali! Ji labai gerai drėkina plaukus ir padaro juos glotniais neapsunkindamas jų. O kas nerealiau, kad ją galima tepti net iki pat šaknų. Didžiausios rekomendacijos :)

Palikti atsiliepimą

Christophe Robin REGENERATING MASK atkurianti plaukų kaukė su opuncijų aliejumi

Kreminė, maitinanti atkurianti plaukų kaukė, skirta sausiems ir pažeistiems plaukams puoselėti.

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

Christophe Robin...

53,90 € 45,81 €