plauku prieziuros priemones

INOAR Resistance Fibra de Bambu Mask plaukus stiprinanti ir blizgesio suteikianti kaukė, 1000 g.

27,00 €
Su PVM

Plaukus stiprinanti ir blizgesio suteikianti kaukė pažeistiems plaukams


Kiekis
favorite_outline
Išparduota

INOAR Resistance Fibra de Bambu Mask kaukė pažeistiems plaukams stiprina plauko saitus, suteikia blizgesio bei lengvina plaukų augimą. Kaukė buvo sukurta siekiant apsaugoti plaukus nuo skilinėjimo bei atgaivinti trapius plauko sluoksnius. Tai leidžia plaukams augti tvirtiems ir sveikiems, apsaugant juos nuo žalingo aplinkos poveikio.

Veikliosios medžiagos: bambukas pasižymi drėkinančiomis, maitinančiomis ir apsauginėmis savybėmis, atkuriančiomis plaukų pluošto struktūrą. Biotinas ir vitaminas A stiprina plaukus bei skatina jų augimą, apsaugo plauką nuo pažeidimų ir skilinėjimo, saugo juos nuo žalingo aplinkos poveikio. Veganiška, augalinės kilmės formulė. Be naftos kilmės ingredientų ir dažiklių. Netestuota su gyvūnais. 

Indikacijos: pažeistiems plaukams.

Rezultatas: plaukai tampa tvirtesni, gyvybingesni bei pilni blizgesnio.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų asortimente esančias kaukes pažeistiems plaukams.

IN50858

Charakteristikos

Kilmės šalis
Brazilija

Išplovus plaukus šampūnu, kaukę tepkite per visą plauko ilgį, įmasažuokite priemonę į kiekvieną sruogą. Palikite priemonę veikti 3 minutes. Nuskalaukite.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje kambario vietoje, žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

INOAR Resistance Fibra de Bambu Mask plaukus stiprinanti ir blizgesio suteikianti kaukė, 1000 g.

Plaukus stiprinanti ir blizgesio suteikianti kaukė pažeistiems plaukams

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

INOAR Resistance Fibra de...

27,00 €