Losjonas nuo pleiskanų ,,Kitoko Dandruff-Control''

    Kitoko DANDRUFF CONTROL losjonas nuo pleiskanų, 75 ml.

    14,00 €
    Su mokesčiais

    ,,Dandruff-Control'' losjonas nuo pleiskanų mažina odos sudirgimą ir apsaugo nuo pleiskanų. Itin švelni apsauga nuo bakterijų.

    favorite_outline

    Paskubėkite! Liko tik 1 produktai sandėlyje
     

    NEMOKAMAS ATSIĖMIMAS

     

    SUPAKUOTI KAIP DOVANĄ

     

    NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 50€

    Losjonas nuo pleiskanų aktyviai malšina ir mažina odos sudirgimą, ir uždegimą. Turi priešgrybelinių savybių ir veikia antibakteriškai. Itin švelni, antibakterinė, nenuplaunama priemonė, kuri mažina niežėjimą ir pleiskanojimą, ir neleidžia susidaryti naujoms pleiskanoms. Turi drėkinančių ir atkuriančių saavybių.

    Losjono nuo pleiskanų sudėtyje yra alantoino, kuris pasižymi atkuriančių ir raminančiu poveikio, pantenolio, vitamino B5, kuris stiprina ir drėkina plaukus, ir antioksidantų, kurie apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio.

     Kitoko™ pažangios plaukų terapijos priemonių sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, parafinų ar mineralinių aliejų, todėl jos yra itin švelnios jūsų plaukams ir odai. ​

    pH 4,0 - 5,0

    K-DANDSCLT75

    Charakteristikos

    Kilmės šalis
    Didžioji Britanija

    Specifinė nuoroda

    ean13
    5060022195554
    Nauja

    Aqua (Water), Camellia Sinensis Leaf Extract, Spathodea Campanulata Flower Extract, Aframomum Melegueta Seed Extract, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Sodium PCA, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Linalool.

    Nedidelį kiekį losjono įmasažuokite į švarią, rankšluosčiu nusausintą galvos odos. Nenuplaukite. Geriausiems rezultatams pasiekti kartu naudokite ,,Kitoko Dandruff-Control'' šampūną ir kondicionierių.

    SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

    Atsiliepimai

    Palikti atsiliepimą

    Kitoko DANDRUFF CONTROL losjonas nuo pleiskanų, 75 ml.

    ,,Dandruff-Control'' losjonas nuo pleiskanų mažina odos sudirgimą ir apsaugo nuo pleiskanų. Itin švelni apsauga nuo bakterijų.

    Palikti atsiliepimą

    Kitoko DANDRUFF CONTROL...

    14,00 €