• Perkamiausia

HH SIMONSEN MOISTURE plaukus drėkinantis šampūnas

21,50 €
Su PVM

HH SIMONSEN MOISTURE plaukus drėkinantis šampūnas turi ilgą ingredientų sąrašą, kurie efektyviai maitina ir puoselėja sausus plaukus. 

Dydis
  • 250 ml.
  • 700 ml.
Kiekis
favorite_outline

HH SIMONSEN MOISTURE plaukus drėkinantis šampūnas turi ilgą ingredientų sąrašą, kurie efektyviai maitina ir puoselėja sausus plaukus. Unikalus hidrolizuoto žirnių proteino, hidrolizuoto keratino, jūrinio ekstarkto komplekso derinys drėkina ne tik plaukus, bet ir galvos odą. Makadamijos ir jojobos aliejai maitina ir stiprina kiekvieną plaukų sruogą atskirai.

Privalumai:

  • Atstato plaukų drėgmę;
  • Sudėtyje gausu hidrolizuotų žirnių proteinų ir jojobos aliejaus;
  • Išlaiko plaukų drėgmę, juos maitina ir suteikia sveikos išvaizdos.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų asortimente esančius plaukus drėkinančius šampūnus

360200
2021-12-17

Charakteristikos

Kilmės šalis
Danija

Specifinė nuoroda

ean13
5713052003442

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Sorbitol, Sodium Chloride, Hydrolyzed Pea Protein, Hydrolyzed Keratin, Silicone Quaternium-16, Chlorella Vulgaris Extract, Hydrolyzed Algin, Panthenol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, CocoGlucoside, Glycol Distearate, Glyceryl Oleate, Undeceth-11, Polyquaternium-7, Tetrasodium Iminodisuccinate, Undeceth-5, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Butyloctanol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Acetic Acid, Maris Salt, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butycarbamate, Mica, CI 77891, CI 60730, CI 42090, Parfum.

Nedidelį kiekį priemonės tepkite ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuokite. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia – pakartokite.

DĖMESIO: laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Įvertinimas 

2022-05-03

Vienas geriausių

Labai dėkinga konsultantėms, parinkusioms tiesiog puikų drėkinantį šampūną. Labai malonus kvapas, reikalingas minimalus kiekis vienam plovimui, plaukai minkšti, švelnūs ir blizga. Puikiai tinka šviesinančioms plaukus. Rekomenduoju!!!

Įvertinimas 

2022-04-06

Visa Moisture linija labai patiko

Esu sunaudojusi jau ne vieną buteliuką šio šampūno ir prieš pirkdama vėl pamačiaus, kad galima palikti atsiliepimą. Šis šampūnas ir visa linina vertas 5 * įvertinimo milijoną kartų. Mano tiek galvos odos problemos išsisprendė , tiek plaukai yra nuostabūs. Nežadu keisti niekada :)

Įvertinimas 

2022-01-20

Svajonė išsipildė

Jeigu kadanors svajojau apie žvilgančius, bet nesukritusius plaukus - mano svajonė išsipildė, didžiausios rekomendacijos! ir dėkoju nerealiausiom bote bote merginoms už konsultaciją.

Palikti atsiliepimą

HH SIMONSEN MOISTURE plaukus drėkinantis šampūnas

HH SIMONSEN MOISTURE plaukus drėkinantis šampūnas turi ilgą ingredientų sąrašą, kurie efektyviai maitina ir puoselėja sausus plaukus. 

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

HH SIMONSEN MOISTURE...

21,50 €