• Perkamiausia

HH SIMONSEN VOLUME apimties suteikiantis šampūnas

21,50 €
Su PVM

HH SIMONSEN VOLUME apimties suteikiantis šampūnas suteikia taip norimos apimties ir stiprina plonus ir normalius plaukus. 

Dydis
  • 250 ml.
  • 700 ml.
Kiekis
favorite_outline

HH SIMONSEN VOLUME apimties suteikiantis šampūnas suteikia taip norimos apimties ir stiprina plonus ir normalius plaukus. Ekstraktai iš ženšenio šaknų, Psyllium sėklų ir baltųjų dilgėlių sinergiškai veikia suteikdami plaukams gyvybingumo, o šaldantis mentolis stimuliuoja šaknis.

Privalumai:

  • Suteikia apimties;
  • Sudėtyje yra 3 unikalūs organiniai augalų ekstraktai;
  • Stiprina plaukus, padaro juos minkštus ir suteikia gyvybingumo.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų asortimente esančius apimties suteikiančius apimties suteikiančius šampūnus

Charakteristikos

Kilmės šalis
Danija

Specifinė nuoroda

ean13
5713052003497

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Alcohol denat., Sodium Chloride, Lamium Album Flower Extract, Panax Ginseng Root Extract, Plantago Psyllium Seed Extract, Silicone Quaternium-16, Panthenol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Undeceth-11, Polyquaternium-7, Menthol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Undeceth-5, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Butyloctanol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzoic Acid, Acetic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butycarbamate, Mica, CI 77891, Parfum.

Nedidelį kiekį priemonės tepkite ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuokite. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia – pakartokite.

DĖMESIO: laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Įvertinimas 

2023-03-16

Nuostabus šampūnas

Labai patiko šampūno konsistencija, kvapas ir švarių bei purių plaukų efektas.

Įvertinimas 

2023-03-08

HH SIMONSEN VOLUME SHAMPOO

Šitas šampūnas yra nuostabus! Palieka plaukus begalo gerai išplautus, ir plaukų švelnumas neapsakomas!!!

Įvertinimas 

2022-11-04

HH SIMONSEN VOLUME

Turiu problema, kad galvą tenka plauti kas antrą dieną. Panaudojus Šampūna plovimas paretėjo iki 3d ???? kitas labai fainas dalykas ,kad priemonės reikia labai labai ne daug, dėl to tikrai uzteks ilgam laikui. Plonų plaukų savininkės! Čia Jums,tikrai suteikia apimties,plaukai atrodo nuostabiai! In Love, NUOŠIRDŽIAI REKOMENDUOJU ❤️

Įvertinimas 

2022-05-06

Volume šampūnas

Galvą plaudavau kas antrą dieną, o dabar šio šampūno dėka galiu plauti ir kas trečią. Beje, jo labai mažai reikia, tad buteliuko užtenka ilgam. Rekomenduoju išbandyti!

Įvertinimas 

2022-01-25

Volume šampūnas

Jeigu norit, kad plaukai atrodytų pakilę nuo šaknų, tai būtinai turit išbandyt šitą šampūną :) man padėjo viena diena ilgiau ištverti nesiplovus galvos.

Palikti atsiliepimą

HH SIMONSEN VOLUME apimties suteikiantis šampūnas

HH SIMONSEN VOLUME apimties suteikiantis šampūnas suteikia taip norimos apimties ir stiprina plonus ir normalius plaukus. 

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

HH SIMONSEN VOLUME apimties...

21,50 €