tiesinantis sampunas

MKS eco (Marrakesh) KAHM SMOOTHING SHAMPOO plaukus tiesinantis šampūnas

21,90 €
Su PVM

Suteikite savo plaukams glotnumo su ,,MKS eco Kahm Smoothing Shampoo" plaukus tiesinančiu šampūnu, kuriame sumaišyti augaliniai keratino baltymai, argano ir kanapių sėklų aliejus švelniai valo, atkuria ir glotnina nepaklusnius plaukus.

Dydis
  • 739 ml.
  • 296 ml.
Kiekis
favorite_outline

Suteikite savo plaukams glotnumo su "MKS eco Kahm Smoothing Shampoo" plaukus tiesinančiu šampūnu, kuriame sumaišyti augaliniai keratino baltymai, argano ir kanapių sėklų aliejus švelniai valo, atkuria ir glotnina nepaklusnius plaukus. Ilgalaikis plaukų glotnumas ir švelnumas net esant drėgnam orui!

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • glotninantis mišinys valo, atkuria ir tiesina;
  • drėkina ir sutramdo nepaklusnius plaukus;
  • neleidžia plaukams pūstis net esant drėgnam orui;
  • saugus dažytiems plaukams;

"MKS eco Kahm Smoothing Shampoo" plaukus tiesinantis šampūnas yra itin švelnus ir be sulfatų, kuris švelniai valo plaukus ir tuo pačiu suteikia jiems glotnumo, drėkina ir atkuria nepaklusnius plaukus. ,,MKS eco Kahm Smoothing Shampoo'' plaukus tiesinančio šampūno formulėje esantys augaliniai keratino baltymai išlygina žvynelius ir stiprina plaukus, o argano aliejus iš Maroko ir maitinamasis kanapių sėklų aliejus drėkina plaukus ir padeda suvaldyti jų pūtimąsi ir šiaušimąsi. Jūsų plaukai bus švarūs, glotnūs ir blizgantys. 

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų turimus plaukus tiesinančius šampūnus.

MEKAS1075

Charakteristikos

Kilmės šalis
JAV

Specifinė nuoroda

ean13
810040291296

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Arginine HCL, Serine, Threonine, Panthenol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Amodimethicone, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Aminopropyl Phenyl Trimethicone, PEG-150 Distearate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Chlorphenesin, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Linalool, Coumarin.

nedidelį kiekį priemonės paskirstyti ant šlapių plaukų, įmasažuoti ir nuskalauti. Kad plaukai būtų glotnūs ir žvilgantys, po "MKS eco Kahm Smoothing Shampoo" naudokite "MKS eco Kahm Smoothing Conditioner" ir "MKS eco Kahm Smoothing Treatment".

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

MKS eco (Marrakesh) KAHM SMOOTHING SHAMPOO plaukus tiesinantis šampūnas

Suteikite savo plaukams glotnumo su ,,MKS eco Kahm Smoothing Shampoo" plaukus tiesinančiu šampūnu, kuriame sumaišyti augaliniai keratino baltymai, argano ir kanapių sėklų aliejus švelniai valo, atkuria ir glotnina nepaklusnius plaukus.

Palikti atsiliepimą

MKS eco (Marrakesh) KAHM...

21,90 €