dekoratyvine kosmetika

delilah IN BLOOM skysti skaistalai, 12 ml.

27,95 €
Su PVM

,,In Bloom'' - tai drėkinantys, skysti skaistalai, kurie lengvai tepasi ant odos, akimirksniu suteikia skruostams žvilgesio ir skaistumo. 

Spalva
  • Sweet Pea
  • Peony
Kiekis
favorite_outline

Skysti skaistalai, tai besvorė, vandens pagrindo makiažo priemonė, kurią yra lengva ir patogu naudoti. Akimirksniu suteikia gaivumo ir natūralaus švytėjimo. Tinka visų tipų ir atspalvių odai. Naujoviška, drėkinanti formulė su augalinėmis medžiagomis, suteikiančiomis papildomos naudos odai, sukurta taip, kad lengvai prisitaikytų prie odos atspalvio ir suteiktų sveiko švytėjimo. Aksomiškai švelni, šilkinė tekstūra ilgai išlieka ir suteikia švytėjimo, tačiau nėra riebi ar lipni.

Skysti skaistalai netik lengvai tepasi, bet ir yra tokie lengvi, kad dienos eigoje juos galima sluoksniuoti. Dėka minkšto plastiko tūtelės galėsite visiškai kontroliuoti, kiek reikia arba kiek norite išspausti priemonės, kad sukurtumėte švelnų arba žaismingą įvaizdį. Užtenka vos vieno mažo paspaudimo, kad oda atrodytų gyvybingesnė ir sudrėkinta, o priemonė išliktų visą dieną!

,,Sweet Pea" atspalvis yra šaltesnis ir labiau tinka šviesesniems, šaltos odos tipams, bet galima naudoti ir šiltesniems tipams, jei norite sukurti gaivų įvaizdį. ,,Peony'' atspalvis labiausiai tinka šiltiems odos tonams.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų asortimente esančius skaistalus.

1702

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Specifinė nuoroda

ean13
5060393931744

Aqua (Water), Dimethicone, Isohexadecane, Talc, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Pentylene Glycol, Propanediol, Synthetic Wax, Isododecane, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Magnesium Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Hydrogen Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Benzoic Acid, Aroma (Flavor), Aluminum Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propylene Carbonate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lecithin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Raphanus Sativus Sprout Extract, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Titanium Triisostearate, Xanthan Gum, Tocopherol May Contain Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 73360 (Red 30 Lake), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides

Ant išorinės plaštakos pusės išspauskite nedidelį kiekį priemonės. Su bevardžiu pirštu paimkite šiek tiek skaistalų ir lengvais, tapšnojamaisiais judesiais denkite ant skruostikaulių zonos. Viduriniu pirštu (arba mėgstamu makiažo šepetėliu) paskirstykite priemonę link ausų ir šiek tiek žemiau skruostikaulio.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu. Po naudojimo venkite tiesioginių saulės spindulių.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje kambario žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

delilah IN BLOOM skysti skaistalai, 12 ml.

,,In Bloom'' - tai drėkinantys, skysti skaistalai, kurie lengvai tepasi ant odos, akimirksniu suteikia skruostams žvilgesio ir skaistumo. 

Palikti atsiliepimą

delilah IN BLOOM skysti...

27,95 €