• TOP!
veido dulksna
  • TOP!

Jane Iredale Hydration Spray Calming Lavender veido dulksna - makiažo fiksatorius, 90 ml.

41,20 €
Su PVM

Ramunėlėmis ir ekologiškomis levandomis prisotinta veido dulksna, skirta makiažui užfiksuoti, odai ir mintims nuraminti.

Kiekis
favorite_outline

Veido dulksnos išskirtinės savybės:

  • Galima purkšti ant sausų/birių produktų, kad suteiktumėte veidui glotnų ir ilgai išliekantį makiažą.
  • Sudėtyje esantys ,,Myramaze" ekstraktai giliai drėkina odą, ramina paraudimus ir akivaizdžiai mažina smulkias raukšleles.
  • Raminančios levandos suteikia aromaterapinę naudą.
  • Drėkina ir puoselėja visų tipų odą.
  • Idealiai tinka sausai odai.
10817

Charakteristikos

Kilmės šalis
JAV

Aqua/water/eau, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Lavandula angustifolia (lavender) flower/leaf stem extract, Salvia officinalis (sage) leaf extract, Myrothamnus flabellifolia extract, Propanediol, Ascorbic acid, Citric acid, Lavandula hybrida grosso (lavender) flower/leaf stem oil*

* Organiški ingredientai.
** Pagaminta naudojant organinius ingredientus.

Atkreipkite dėmesį, kad ingredientų sąrašai kartais gali keistis arba skirtis. Naujausią sudedamųjų dalių sąrašą rasite ant gautos produkto pakuotės.

Odos drėkinimas: lengvai užpurkškite ant švariai nuvalyto veido, laikydami buteliuką apie 30 cm atstumu. Įtapšnokite skystį į odą, kad ją sudrėkintumėte ir vizualiai sumažintumėte smulkias raukšleles ir poras. Galite leisti skysčiui į odą susigerti ir pačiam. Veidą denkite makiažo baze ir toliau atlikite makiažą. Purkškite ant veido ir bet kada dienos bėgyje pajutę odos sausumą arba būdami sausoje aplinkoje.

Mineralinis makiažo fiksatorius: purkškite, norėdami užfiksuoti mineralus ant odos ir paslėpti išsiplėtusias poras ir smulkias raukšleles. Naudokite bet kurioje sauso oro aplinkoje. Vartokite kaip purškiamą drėkiklį riebiai odai – augalų ekstraktai puikiai sugeria ir neutralizuoja odos blizgėjimą. Purkškite ant teptukų, kai akies kontūrui nubrėžti reikia drėgno teptuko. Purkškite ant plaukų, kad sumažintumėte jų elekrinimąsi!

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Jane Iredale Hydration Spray Calming Lavender veido dulksna - makiažo fiksatorius, 90 ml.

Ramunėlėmis ir ekologiškomis levandomis prisotinta veido dulksna, skirta makiažui užfiksuoti, odai ir mintims nuraminti.

Palikti atsiliepimą

Jane Iredale Hydration...

41,20 €