plauku prieziuros priemones

Christophe Robin Night Recovery Monoi Oil naktinis atkuriantis Monoi aliejus plaukams, 150 ml.

35,90 €
Su PVM

Naktinis monoï aliejus, skirtas maitinti ir stiprinti vidutinio storio ir storus pažeistus plaukus.

Kiekis
favorite_outline

Pažadinkite savo svajonių plaukus.

Intensyvus, šilkinis, puoselėjantis aliejus papildo natūralų naktinį poilsį ir atsinaujinimą, padėdamas sustiprinti ir apsaugoti sausus, vidutinio storio ir storus plaukus. Atsikėlus, plaukai per ilgį bus giliai pamaitinti, įgaus daugiau blizgesio ir glotnumo.

Kam skirtas šis naktinis atkuriantis Monoi aliejus plaukams? Vidutinio storio arba storiems, pažeistiems plaukams.

12635433

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Taitensis Flower, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Linalool, Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Nymphaea Alba Flower Extract, Geraniol.

Vakare, prieš miegą, stiklinį buteliuką 5-10 min. įdėkite į karštą vandenį, kad mišinys ištirptų. Gerai suplakite, kruopščiai užtepkite nuo šaknų iki galiukų ir apvyniokite plaukus nakčiai. Ryte išskalaukite ir išplaukite šampūnu. Storus plaukus galima tiesiog formuoti nenuplaunant.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje kambario vietoje, žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Monoi aliejus praturtintas Baltojo lotoso žiedais ištirpsta ant plaukų suteikdamas jiems švelnumo ir blizgesio. Intensyviai drėkina ir atkuria plaukų pluoštus.

Prancūziškų levandų ir kedrų eteriniai aliejai padeda atsipalaiduoti prieš miegą ir puoselėja plaukų pluoštą.

Atsiliepimai

Įvertinimas 

2024-01-16

Labai patiko

Mano siurkstiems, balintiems plaukams labai patiko sis aliejus! Ryte issiplovus galva, plaukai minkstesni ir paklusnesni. Alieju tepu vakarais, kai po sporto griztu dregnais plaukais ir tingisi juos dziovinti.
Kvapas labai malonus ir nera per stiprus - pries tai esu naudojusi kita Monoi alieju, kurio kvapas buvo per intensyvus ir erzino.

Palikti atsiliepimą

Christophe Robin Night Recovery Monoi Oil naktinis atkuriantis Monoi aliejus plaukams, 150 ml.

Naktinis monoï aliejus, skirtas maitinti ir stiprinti vidutinio storio ir storus pažeistus plaukus.

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

Christophe Robin Night...

35,90 €