Exel Promoter serumas antakiams ir blakstienoms, 15 ml.

35,00 €
Su PVM
Kiekis
favorite_outline

Tai inovatyvus, sterilus ir itin efektyvus purškiamas produktas, sukurtas vitaminų (A, B, C ir E) bei liposomų* pagrindu.

Prižiūri ir puoselėja silpnas bei trapias blakstienas ir antakius. Jis taip pat pasižymi maitinamosiomis ir atkuriamosiomis savybėmis, kurios skatina blakstienų bei antakių augimą.

Produktą rekomenduojama naudoti net turint priaugintas blakstienas, palaikant natūralių blakstienų stiprumą ir tankumą, taip pat drėkinant akies gleivinę, veikiamą blakstienų klijų.

Priemonė stabilizuoja lipidinį ašarų plėvelės sluoksnį ir reguliuoja akies paviršiaus drėgmę, suteikdama išskirtinį komforto jausmą, vėsina bei nuramina sudirgintas akis ir akių vokus, mažina smulkias raukšleles aplink akis. Komforto jausmas išliekantis net porą valandų.

  • Norintiems tankesnių ir ilgesnių blakstienų ir antakių;
  • Net 15 ml. kiekis, pakankamas naudoti ilgai;
  • Jaučiantiems akių gleivinės sausumą ir dirginimą;
  • Kaip papildoma priežiūros priemonė turintiems dirbtines blakstienas;
  • Gausus vitaminų A, B3, C, E bei efektyvių medžiagų tokių kaip pantenolis, biotinas;
  • Itin lengvas ir patogus naudojimas duodantis puikų, tyrimu įrodytą, rezultatą;

Tinka kasdieniam vartojimui, jautrioms akims ir nešiojantiems kontaktinius lęšius. Be parabenų, mineralinių aliejų, kvapiklių, alergenų. Dermatologiškai patikrintas.

Sudėtis: Water, Alcohol, Phenoxyethanol, Phospholipids from soybean lecithin, Calcium Disodium EDTA, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitmain C), Panthenol (Vitmain B5), Niacinamide (Vitamin B3), Retinyl Palmitate (Vitmain A), Biotin (Vitamin B7), Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

* Liposomos – svarbus atradimas imtas naudoti kosmetologijoje. Tai augalinės kilmės mikroskopinės dalelytės, sudarytos iš giminingų odai medžiagų fosfolipidų, pripildytų reikalingų medžiagų. Per odos paviršinį sluoksnį liposomos patenka į epidermį ir pripildo ląsteles jų nešamų medžiagų. Liposomos perneša aktyviąsias medžiagas į pačius giliausius odos epidermio ir netgi dermos sluoksnius. NUORODOS Paskyra Krepšelis Apmokėjimas Pirkimo taisyklės ir grąžinimo sąlygos Privatumo politika

Charakteristikos

Kilmės šalis
Australija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Exel Promoter serumas antakiams ir blakstienoms, 15 ml.

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

Exel Promoter serumas...

35,00 €