veido prieziuros priemones

Goldheit High Lift Eye Pads paakių kaukės

42,00 €
Su PVM

Hidrogelinės paakių kaukės su keturgubu hialuronu, niacinamidu, pantenoliu ir auksu. Paakių odos drėkinimui, jauninimui bei stangrinimui.

Dydis
  • 1 pora
  • 5 poros
Kiekis
favorite_outline

Hidrogelinės paakių kaukės, kurių sudaro šie veiklieji komponentai: 

  • 4 skirtingos hialurono rūgštys: skirtingos molekulinės masės hialurono rūgšties derinys leidžia sujungti visas šios molekulės savybes. Skirtingos molekulinės masės natrio hialuronatas, žinomas dėl savo senėjimą stabdančių ir drėkinančių savybių, skatina kolageno ir hialurono rūgšties gamybą, pritraukia ir sulaiko didelį vandens kiekį (iki 20 kartų viršija savo svorį vandenyje).
  • Auksas: energijos ir šviesos simbolis – auksas suteikia šiai priežiūrai spindesio ir žavesio. Sudėtyje yra aukso su antioksidantais, suteikiančio odai sveiką ir spindinčią išvaizdą.
  • Niacinamidas: šis nuostabus ingredientas stangrina jungiamąjį audinį, skatina ląstelių atsinaujinimą, saugo nuo radikalų, skatina kolageno gamybą.
  • Pantenolis: jo drėkinamasis ir regeneruojantis poveikis įrodytas įvairiais tyrimais. Įrodyta, kad pantenolis stiprina odos barjerinę funkciją, didina odos gebėjimą surišti vandenį ir gerina jos elastingumą. Skatina naujų ląstelių susidarymą ir ramina odą.
  • Miežių ekstraktas: šis 100% natūralios kilmės ekstraktas gaunamas ekstrahuojant miežių javus. Ekstraktas, kuriame gausu ferulo rūgšties ir polifenolio darinių yra žinomas dėl savo antioksidacinių ir senėjimą stabdančių savybių. Kolageno ir elastino stabilizatorius, maitina odą, saugo nuo radikalų ir kovoja su pirmaisiais senėjimo ženklais.
  • Alavijų milteliai: iš lelijinių šeimos, alijošius arba alavijas yra augalas, kuriame gausu polisacharidų, vitaminų, mikroelementų ir aminorūgščių. Šie milteliai gaunami spaudžiant alavijo lakštą, o vėliau džiovinant šaltu būdu – procesas, išsaugantis visas alavijo savybes. Alavijas, žinomas dėl savo minkštinamųjų ir maitinamųjų savybių, todėl yra ideali švelnios odos priežiūra.

Šios paakių kaukės be silikonų, PEG, mikroplastiko ir mineralinių aliejų.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų asortimente esančias paakių kaukes.

2158

Charakteristikos

Kilmės šalis
Vokietija

Specifinė nuoroda

ean13
096224870659

AQUA (WATER), GLYCERIN, CARRAGEENAN, PANTHENOL, MICA, AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT EXTRACT, SUCROSE, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE, CI 77480 (GOLD), HORDEUM VULGARE STEM WATER, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE , CI 77491 (IRON OXIDES), BENZOIC ACID, LACTIC ACID, SORBIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL

Nuimkite kaukes nuo plėvelės ir uždėkite ant švarios paakių srities. Palikite veikti apie 10-15 minučių. Rekomenduojama naudoti kas savaitę.

Patarimas: paakių kaukes laikykite šaldytuve papildomam odos atgaivinimui.

Įspėjimai: nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje kambario vietoje, žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Goldheit High Lift Eye Pads paakių kaukės

Hidrogelinės paakių kaukės su keturgubu hialuronu, niacinamidu, pantenoliu ir auksu. Paakių odos drėkinimui, jauninimui bei stangrinimui.

Palikti atsiliepimą

Goldheit High Lift Eye Pads...

42,00 €