kuno prieziuros priemones

Goldheit Body Luxe kūno priežiūros rinkinys

105,00 €
Su PVM

,,Body Luxe'' prabangus kūno priežiūros rinkinys puikiai tinka viso kūno masažui, mažina nuovargį, atpalaiduoja raumenis, skatina kraujotaką ir stangrina odą.

Kiekis
favorite_outline

Kūno priežiūros rinkinį sudaro: iš balto nefrito pagamintas masažo volelis kūnui ir ,,Glam Luxe'' sausas aliejus 30 ml.

„Glam Luxe“, tai daugiafunkcinis sausas aliejus, kuriame yra vitaminų C ir E, kanapių aliejaus, argano aliejaus, migdolų aliejaus, skvalano.

„Glam Luxe“ sausas aliejus yra intensyviai maitinantis sauso aliejaus serumas drėkinimui, sveikai ir gražiai odai. Lengva tekstūra aprūpina odą vertingais lipidais ir vitaminais. Ypatinga formulė gali paskatinti ląstelių atsinaujinimą ir sustiprinti jungiamąjį audinį. Greitai įsigeriantys aliejai harmonizuoja ir giliai maitina odą. Jie suteikia jai blizgesį ir elastingumą. Aksominei ir švelniai odai, subtiliam švytėjimui ir stulbinančiam odos pojūčiui.

Kūno masažo volelis: 100% natūralus, baltas nefritas.

Masažo sritis: visas kūnas (kaklas, nugara, pečiai, juosmuo, sėdmenys, kojos, rankos).

Naudokite ,,Glam Luxe'' sausą aliejų kartu su „Jade“ kūno masažo voleliu.

Privalumai:

  • puikiai tinka viso kūno masažui;
  • mažina raumenų nuovargį;
  • atpalaiduoja raumenis;
  • skatina kraujotaką;
  • stangrina odą;
  • anticeliulitinis;
  • palaiko ,,Glam Luxe'' prasiskverbimą;
1958

Charakteristikos

Kilmės šalis
Vokietija

DICAPRYLYL Ether, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, Caprylic / Capric Triglyceride, SQUALANE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CANNABIS SATIVA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, ASCORBYL Tetraisopalmitate, GLYCINE SOJA OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PERFUME* 
*Be alergenų.

Kūno masažo volelio medžiaga: 100% natūralus, baltas nefritas.

Sausą aliejų geriausia tepti ant šiek tiek drėgnos odos (veido / kūno) ir švelniai įmasažuoti.

Atkreipkite dėmesį: nelaikykite per šiltai. Laikyti atokiau nuo šviesos. Drumstumas ir nuosėdų susidarymas nereiškia kokybės praradimo, tai atsiranda dėl natūralios gaminio gamybos. Galimas spalvos pakitimas. Laikyti sausoje kambario vietoje, žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu. 

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Goldheit Body Luxe kūno priežiūros rinkinys

,,Body Luxe'' prabangus kūno priežiūros rinkinys puikiai tinka viso kūno masažui, mažina nuovargį, atpalaiduoja raumenis, skatina kraujotaką ir stangrina odą.

Palikti atsiliepimą

Goldheit Body Luxe kūno...

105,00 €